oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

12 (en 40) Nederlandse F-16 voor Dragon International: Security Lines

Royal_Netherlands_Ir_Force_F-16_Fighting_Falcon.ZepG

Testen gaat door! Het Nederlandse Ministerie van Defensie maakte op 29 juni 12 verkopen bekend F-16 LAmerikaanse ESSD-draak (Zie nieuwsbrief Hier).

Dit maakt deel uit van het verkoopplan Type levensresultaten (ELOT) Dit voorziet in terugtrekking uit de dienst van in de VS gebouwde oorlogsbommenwerpers F-35 (Van de 45 bestelde toestellen zijn er al 18 geleverd aan de Luchtmacht). Dit zijn F-16 In dienst sinds 1979.

Naast het persbericht bevat de deal ook een opstartoptie voor 28 personen F-16. De 28 vliegtuigen onder deze optie zullen naar verwachting eind 2024 in batches worden uitgerold. Plan om het vliegtuig te verlaten F-16 Het grid-out-project resulteert in een vertraging en vervanging van alle vluchten, zelfs als de deadline F-16 Afgekeurd “.

“Dragon International is al vele jaren ingehuurd door de Amerikaanse regering om de rol van de vijand bij oefeningen van de Amerikaanse luchtmacht en marine te erkennen”, herinnert het ministerie zich. Deze toestellen zullen uitsluitend op basis van overheidscontracten worden ingezet voor ondersteunende werkzaamheden in de (inter)nationale periode. Oefeningen en trainingen in de Verenigde Staten. De Amerikaanse overheid ziet toe op de naleving van deze afspraken. “

De F-16 Dragon voegt zich bij de Internationale Marine MB-339, Microfoon-21, A-4K / Nee, L-39, Mirage F-1M (Een van hen stortte onlangs neer op de Nellis Air Force Base, waarbij de piloot om het leven kwam) en Luipaard Gemaakt in Zuid-Afrika. Er is ook Dragon International Balkan20.

READ  Vier Nederlanders dicht bij Dash uitgeleverd aan Nederland