oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Als de ene Nederlander de andere verbergt! • Actfood • Pro / Amateurvoetbal Nieuws

Gisteravond formaliseerde OGC de ondertekening van de jonge vleugelspeler Calvin Stings van Nice. De 22-jarige, die coach was bij AZ Alcmar, heeft in totaal 113 wedstrijden (in alle competities) aan zijn trainingsclub toegevoegd voor 24 goals en 24 training assists, waarvan 78 in de competitie. De Nederlandse internationale gelovige Calvin Stengs heeft een zeer sterke energie en goede ervaring op een hoog niveau. Na deze ondertekening mogen de adelaars de aankomst van een van zijn kameraden markeren.

Justin Cluwert in de zoeker?

Sterker nog, na de komst van Calvin Stengs kan Nice ook rekenen op de versterking van Justin Clouvert. ZOALS. Roma leende Leipzig dit seizoen dat de zoon van Patrick niet genoot van de gewenste speeltijd. In drie seizoenen speelde hij slechts 53 wedstrijden voor Roma. Onder een 2024-deal met de Romeinse club heeft de Nederlandse international een aanbod gekregen van Jim Sky Sports Italië. De Roma-vleugelspeler zou niet zo enthousiast zijn geweest om zich bij de Coma de Azure aan te sluiten, en het zou een mogelijke verhuizing hebben uitgesloten. Maar volgens het laatste nieuws van Fabrizio Romano is de trend naar een handtekening hoog. Volgens hem hebben OGC Nice en A.S. Roma bespreken momenteel het bereiken van een eerste akkoord.

READ  Belgische kwalificatie, Nederlandse prestatie en Griekse kroning: alles wat je vanavond niet mag missen in Tokio