december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Als de ene Nederlander de andere verbergt!

Na de komst van Calvin Stengs mag OGC Nice de komst van een andere jonge Nederlandse vleugelspeler noteren.

Gisteravond formaliseerde OGC de ondertekening van de jonge vleugelspeler Calvin Stings van Nice. De 22-jarige, die coach was bij AZ Alcmar, won met zijn coachingstaf in totaal 113 wedstrijden (in alle competities), waarvan 78 in de competitie voor 24 goals en 24 assists. De Nederlandse internationale gelovige Calvin Stengs heeft een zeer sterke energie en goede ervaring op een hoog niveau. Na deze ondertekening mogen de adelaars de aankomst van een van zijn kameraden markeren.

Justin Cluwert in de zoeker?

Sterker nog, na de komst van Calvin Stengs kan Nice ook rekenen op de versterking van Justin Cluvert. NET ZO. Roma leende Leipzig dit seizoen dat de zoon van Patrick niet genoot van de gewenste speeltijd. In drie seizoenen speelde hij in slechts 53 wedstrijden voor Roma. Onder een 2024-deal met de Romeinse club heeft de Nederlandse international een aanbod gekregen van Jim Sky Sports Italië. De Roma-vleugelspeler zou niet zo enthousiast zijn geweest om zich bij de Coma de Azure aan te sluiten, en het zou een mogelijke verhuizing hebben uitgesloten. Maar volgens het laatste nieuws van Fabrizio Romano is de trend naar een handtekening hoog. Volgens hem hebben OGC Nice en A.S. Roma bespreken momenteel het bereiken van een eerste akkoord.

Kijkend naar de laatste Instagram-post van Nice Recruitment, lijkt zijn bezoek aan Nice nog relevanter in de commentaren. Justin Kluward reageerde op “🔴 op” onder de post van zijn vriend. Nieuws dat de komende dagen de deur opent voor een handtekening.

Crédit photo : ICON Sport

READ  Nederlandse hackers ontlopen aanval op Casey bijna - ICT News