Hoorn Actueel

Bijeenkomsten

Alzheimer café Hoorn

HOORN – De bijeenkomst van het Alzheimer café wordt woensdag 21 augustus gehouden om 15.00 uur. Het onderwerp luidt dit keer: Mag ik het zeggen als ik het niet meer wil? Waar loop ik tegenaan? Wat kan ik nog regelen als ik dementie heb? Ik heb een euthanasiewens.

Deskundige is Marijke Boorsma, huisarts, SCEN arts en gespreksleider is Irene van de Kamer.

Belangstellenden zijn welkom in De Raadzaal, Gemeentehuis Hoorn, Nieuwe Steen 1 in Hoorn. Koffie en thee staan om 14.30 uur klaar. De toegang is gratis.

Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Meer informatie: Ellen Bos-Ruijer e.ruijer@geriant.nl of bereikbaar via tel. 0229-741741

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hoornactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp