oktober 3, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anthony Hermes Hugh Wolf, een Nederlander, werd vaste chef

De Nederlander Anthony Hermes zal vanaf het seizoen 2022-2023 de Belgische nationale band leiden. Hugh Wolf heeft de hoofdrol sinds 2017 gewonnen en zal vier seizoenen hoofd van de nationale band zijn, zei het muziekbedrijf in een verklaring op maandag 19 juli.

“CBlijf de kracht van innovatie en authenticiteit ontdekken en geloven.”

Hugh Wolf begint in september aan zijn laatste seizoen onder leiding van het Nationaal Orkest en zal twee jaar emeritus dirigent zijn. “Met Anthony Hermes zal de Belgische nationale band zich opnieuw laten leiden door een zeer getalenteerde en vooral veelzijdige persoonlijkheid, maar ook over uitstekende communicatieve vaardigheden met een grote betrokkenheid bij de gemeenschap.“, onderstreept het bedrijf in zijn persbericht “LHij past precies bij de missie van de nieuwe vaste dirigent Belgian National Band: blijven geloven in de kracht van innovatie en innovatie en authenticiteit. Hij zal nieuwe symfonische meesterwerken en minder presterende recensies aan het publiek voorstellen.”.

Anthony Hermes trad de afgelopen jaren al twee keer op, in 2019 met de Belgische violist Lorenzo Cotto en daarna in oktober 2020. Derde Symfonie van Schubert en Syfilis.

Haar positie zal leiden tot een grotere aanwezigheid in het buitenland en artistieke ontdekkingen.”Ontdek het voor het grote publiek Nieuwe symfonische meesterwerken en minder uitgevoerd talent, Inspireert de Belgian National Band. Op 24 september vervoegt Anthony Hermes het Belgian National Orchestra in Posar om ‘Concertino da Camera d’Ibert’ met de Belgische saxofonist Simon Dyrik en Wagners ‘Meistersinger’ te presenteren. (Belka)

Anthony Hermes is een dirigent Beroemde symfonie en lied, Die aan het begin van zijn carrière twee muziekregisseursfuncties bekleedde bij het Opera House in Duitsland. Hij werd ook genoemd “Dirigent van het jaar“Het Duitse tijdschrift OpenWealth bestaat al drie jaar op rij.

READ  Nederlandse toeristen komen vast te zitten in autosleutels

Hugh Wolf zal nog twee jaar emeritus dirigent zijn

Voor het muziekseizoen 2021-2022 van het Belgian National Orchestra is Hugh Wolf voor het vijfde en laatste jaar de vaste dirigent, ook al onderhoudt het gezelschap een bevoorrechte band met de Amerikaanse dirigent. Twee jaar lang. “We willen een relatie met de componist. Dit is belangrijk voor het leven van de band”, aldus Hans Wake, hoofd van het Belgian National Orchestra.

De Amerikaanse dirigent zal dit seizoen negen concerten geven, waarvoor hij opmerkelijk zal optreden Lied van de aarde Mahler, The Symfonieconcert Progressive, een nieuwe familieshow gebaseerd op nieuwjaarsconcert of muzikale compositie Romy Yo en Julia De Berlios, Prokofjev en Bernstein.

Nieuwsbrief Musiq3

Rapporteer elke vrijdag evenementen, toernooien en cd’s.

OK
Niet meer weergeven