oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Baanfiets | Dutch Kings of the Queen evenement

(Isu) Net als bij de laatste twee WK’s, dubbelspel in de individuele sprint: de Nederlanders Harry Laurence en Jeffrey Hookland, de absolute meesters van de baanwielrennenkoningin, bevestigden het vrijdag op de Olympische Spelen.
Christoffel is mooi
Frankrijk Media Company

Geassocieerd met Mathijs Buchli, pakten de twee kampioenen dinsdag al team snel goud.

Laverson had drie sets nodig om zijn thuisploeg te passeren, maar de twee Nederlanders hebben sinds het begin van de wedstrijd nog geen enkele verloren.

De Brit Jack Carlin won de bronzen medaille nadat de Rus Denis Dimitrov de finale won.

Lovessen, een 24-jarige zesvoudig wereldkampioen en nu tweevoudig Olympisch kampioen, gaf toe dat hij met grote ambitie naar Japan kwam: ,,Hij zei.

“Vergadering in Parijs”

Zijn teamgenoot Hookeland, 28, was “een beetje teleurgesteld” en had alleen geld terug, vooral herinnerend aan het enorme succes van zijn team: “Het is ongebruikelijk om twee te bereiken in de finale, zei hij. “Hij zei:” Ik zal wraak nemen, ‘ hij keek haar aan en glimlachte.

De andere podiumvrouwen van de dag waren Amerikaans. Deze discipline, die voor het eerst verscheen in het vrouwenprogramma van de Olympische Spelen, is een racepunt waar twee teams strijden: teamleden wisselen elkaar af wanneer ze willen door elkaar aan te raken.

De formule creëerde een kleurrijk tafereel, en met enkele indrukwekkende watervallen.

Het Britse paar Katie Archibald en Laura Kenny verpletterde snel alle wedstrijden, won eerst verschillende tussensprints (5 punten per winnaar), verhoogde één pauze en liet uiteindelijk iemand deelnemen aan één wedstrijd. Fold in Peloton en verdient 20 punten.

READ  BUREAU VERITAS versterkt cybersecurity met Dutch Secura

Kenny vijf keer in goud

De gouden medaillewinnaars eindigden met 78 punten, twee keer zoveel als hun Deense runner-up, de zilveren medaillewinnaars. De Russen eindigden als derde met 26 punten.

Op 29-jarige leeftijd heeft Laura Kenny nu vijf Olympische gouden medailles op haar naam staan, nadat ze verdubbelde in de Omni- en Team-trackbacks in Londen-2012 en Rio-2016. Het team won de zilveren medaille in Tokyo en heeft nog steeds Omnium om zijn verzameling aan te vullen.

De twee kampioenen zetten veel in op dit evenement: “Het is ongelooflijk”, zei Kenny, “ik heb nooit van mijn leven een race willen winnen. Ik had zoals altijd pijn, maar we kwamen, we deden het!”

In het damestempo streden de lopers in de eerste twee rondes. De wedstrijd gaat zaterdag verder met 8Deze De finale en alle favorieten zijn nog in de race, inclusief de Duitser Lee-Sophie Friedrich, 310/1000 beste kwalificatietijd in 10 seconden.

Alleen de Nederlandse Lorraine van Riesel ontbreekt. Na de zware val van Keer donderdag, wordt ze in het ziekenhuis geobserveerd en zijn de wedstrijden voor haar voorbij.