oktober 3, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Belgische kwalificatie, Nederlandse prestatie en Griekse kroning: alles wat je vanavond niet mag missen in Tokio

Belgische pagina

Alle Belgen die gisteravond Tokyo binnenkwamen, keerden met goed nieuws terug naar het Olympisch Dorp. Imke Verit (200m) verbeterde zijn persoonlijk record en plaatste zich voor de halve finales. Elise Vanderelst (1500m) van zijn kant zette de op een na snelste tijd neer om via Repsage de halve finale te bereiken.

Aan de kant Kajak Hermione Peters en Lies Brooks hebben deelgenomen aan de meer dan 500 tweezitter (K2) halve finales en de eenzits kajak (K1) halve finales over 1.000 meter.

In de tussentijd, Nina Dervell Hij wil zijn olympische titel en hij reageert op veel verzoeken, vooral King.

Merk op dat onze gewichtheffer Anna van Bellingen Hij eindigde gisteravond als tweede in Groep B in de finale van +87 kg, waarbij hij in totaal 219 kg optilde en wacht nu op de optredens van Groep A (10.50 uur) om zijn exacte ranglijst te kennen.

De Belgische katten Fanny Smeats (Polar Vault, 12:25 uur), Jonathan Sakkur (400m, 13:05 uur) en Paulian Cuckooid (400m horden: 35 uur) staan ​​deze middag in het middelpunt van de belangstelling. Kevin Borley (400 m) voor zijn deel verlies en is beveiligd als een 4×400 estafette met de Belgische orkaan.

Een internationaal

La Portodicine Jasmijn Camacho-Quinn Na de tennistitel van Monica Puig in 2016 won ze maandag in Tokio haar tweede gouden medaille in de sportgeschiedenis voor haar land en werd ze gekroond tot Olympisch kampioene op de 100 meter horden.

Nog steeds in atletiek, Grieks Mildatius dentoclo In zijn laatste poging werd hij gekroond tot Olympisch kampioen met een hoogte van 8,41 m.

READ  Dutch Goodwell Investments lanceert fondsen voor Afrikaanse MKB's

Het sterkste symbool van de nacht kwam van de Amerikanen Raven Sanders Olympisch co-kampioen kogelstoten viert zijn zilveren medaille met een gebaar gericht op onderdrukte mensen.

We zullen ook wijzen op de ongelooflijke “Remountada” Siban Hassan | In de Ellis Vandrelest 1500m Series. Na een ongeval bedankt de Nederlandse vrouw voor een buitengewone beslissing.

Duitsland Ze brak het wereldrecord voor het damesteam in het wielrennen op weg naar de kwalificatie voor de competitie van maandag op de Olympische Spelen in Tokio.

China Ze brak maandag het snelste 31.084 wereldrecord van het damesteam in de eerste ronde van de Olympische Spelen in Tokio.

Eindelijk, na verschillende pakketten, Simon Piles Beam doet aanstaande dinsdag mee aan de finale.