oktober 3, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

BUREAU VERITAS versterkt cybersecurity met Dutch Secura

(AOF) – Veridas heeft het acquisitiebureau (beginnend meerderheidsbelang) afgerond van Sekura, een onafhankelijke Nederlandse dienstverlener gespecialiseerd in cyberbeveiligingsdiensten. De Franse test-, onderzoeks- en certificeringsexpert zei dat het Secura-bureau een hoeksteen zou zijn van de cyberbeveiligingsstrategie van Veritas.

De groeiende vraag naar digitale beveiliging en nieuwe regelgeving zorgen voor hogere nalevingseisen. Als gevolg hiervan ervaren cyberbeveiligingstest-, test- en certificeringsdiensten (ICT) een sterk momentum en vertegenwoordigen ze een groeiende markt met een aanzienlijke verwachte groei. In deze nieuwe veelbelovende compatibiliteitsmarkt is Secura een erkende speler op het gebied van cyberbeveiliging, met een grotere focus op ICD-operaties, aldus Bureau Veridas.

Secura, opgericht in 2000 in Nederland, heeft 100 medewerkers in twee technologiecentra in Eindhoven en Amsterdam. Het bedrijf had tegen 2020 een omzet van minder dan 10 miljoen euro.

Met solide expertise en capaciteiten biedt Secura een holistische benadering van beveiliging door beveiligings- en cyberbeveiligingsrisico’s te detecteren en evalueren. De missie van Secura is om “een licht te laten schijnen op uw veiligheid”.

AOF – Meer informatie

O AOF

De geregenereerde AOF-informatie in Capital.fr is afkomstig van de AOF Information Service. Deze informatie wordt beschermd door de intellectuele eigendomsrechten van OPTION FINANCE SAS, de uitgever van de AOF realtime beursinformatiedienst en zijn medewerkers. Bijgevolg is elke reproductie, kopie, duplicatie, overdracht, overdracht, herdistributie, vertaling, commerciële of commerciële exploitatie, creatie van een hyperlink of enige vorm van deze informatie onderworpen aan OPTION FINANCE SAS en haar voorafgaande schriftelijke toestemming. Bijdragers. AOF is toegankelijk via [email protected] Optional Fund SAS verzamelt zijn gegevens uit bronnen die het als zeer betrouwbaar beschouwt. Echter, behoudens volledige veronachtzaming, kunnen OPTION FINANCES SAS en haar medewerkers op geen enkele manier de volledigheid of onverenigbaarheid garanderen van enig gebruik van deze gegevens en OPTION FINANCE met fouten of weglatingen, verzwijging of anderszins. Zijn medewerkers, en kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen of onderbrekingen. De gebruiker van de OPTION FINANCE SAS-service gebruikt de AOF-gegevens op eigen risico en zal OPTION FINANCE SAS en zijn medewerkers niet schaden van eventuele claims die voortvloeien uit deze toepassing.

READ  Gewalst uit de eerste Nederlandse MQ-9 Reaper fabriek