oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Corona virus: Nederlanders veroordelen Olympische gevangenis

Covit, die geïsoleerd was in Tokio en geïsoleerd in een hotel, werd positief getest, waarbij Nederlandse atleten woensdag hun uiterste teleurstelling uitten, wat zij de “Olympische gevangenis” veroordelen en meer tijd zonder lucht eisen.

NS.Alle atleten die naar Japan komen om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Tokio, die afgelopen vrijdag zijn begonnen, worden dagelijks getest en moeten worden geïsoleerd of in het ziekenhuis worden opgenomen als ze positief zijn.

Dinsdag heeft het Nederlands Olympisch orgaan al zes leden van zijn afgevaardigden in Tokio in “onaanvaardbare” omstandigheden gestopt, opgesloten in “zeer kleine kamers” zonder ventilatie of daglicht.

In een video die woensdag op Instagram werd geplaatst, zei de Nederlandse schaatser Candy Jacobs, 31, dat hij acht dagen nadat hij in de isolatie was gegaan positief had getest op het coronavirus.

“Gisteren (dinsdag, nota van de auteur) zijn we in staking gegaan omdat we buitenlucht nodig hadden, niets (…), omdat er niets open zou gaan. De ramen zijn gesloten, de deuren zijn niet open. Dit is verkeerd”, merkte hij op. .

Skater en haar vijf metgezellen en ongeluk – Taekwondoist Reshmi Oking, lid van het roeiteam, Rover Finn Florigen en tennisser Jean-Julian Roger – kwamen niet uit hun hotellobby.

Na zeven tot acht uur konden ze volgens Candy Jacobs een kwartier per dag door het open raam.

Reshmi klaagde ook bij Okin dat toen iedereen opgesloten zat in hun kamers, de Nederlanders alleen naar buiten mochten om hun eten te halen, wat “elke dag hetzelfde was”.

READ  Een Nederlandse studie heeft aangetoond dat Covit-19 neuronen aantast

Taekwondoist plaatste een video op Instagram waarop het uiterlijk te zien is van een vogelverschrikker die op een veldbed zit met haar spullen en sportuitrusting.

“Nieuwe gevangene in de Olympische gevangenis”, zei hij in de titel van de video: “Ik heb een nieuwe vriend genaamd Bob. Hij is klaar om te vechten.”

Woensdag maakten de Nederlandse media de zevende positieve casus bekend voor het Nederlands elftal als roeiteammanager.