oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Daisy, een Nederlandse dictator die jongeren helpt het hoofd te bieden

Zoals elke maandag, Internationale post Nodigt uit om een ​​invloed te ontdekken. Deze week: Daisy Weinstra doet korte raps over deze uitspraak van een psycholoog waarin ze de zorgen van kinderen en jongeren, eenzaamheid, zelfrespect of het belang van geloven in je dromen bespreekt.

“Ze is Daisy. Ze rapt op Dictok, en dat maakt me… Gelukkig ! ” Matteo (12) strekt zijn telefoon uit. Pew omhelst hem en belooft dat alles goed komt, maar zijn vader weet niet wat hij moet doen om hem op te vrolijken na enkele maanden van infectie. Maar deze keer lijkt Matteo een remedie te hebben gevonden.

Daisy, haar volledige naam is Daisy Weinstra, “Een jonge psycholoog en communicatiedocent woonachtig in Groningen”, In het noorden van Nederland, legt de vader van Matteo uit Standaard. Afgelopen september begon hij met het uitbrengen van korte rapvideo’s op Dictok waarin hij vertelde over de emoties waarmee kinderen en jongeren worden geconfronteerd. De krant vervolgt:

Ze vertelt over de ‘epidemie van eenzaamheid’ of het feit dat ‘hun huis nu 16 vierkante meter is’. Zes maanden later heeft het 80.000 abonnees en bijna een miljoen likes bereikt.

Zoals veel jonge mensen ziet Matteo zichzelf volledig in zijn toespraken. Hij was degene die het Zoom-interview met Daisy voerde, wat leidde tot het artikel van zijn vader Philip.Standaard.

“Doe wat je hart je ingeeft”

Over het scherm legt Daisy, 25, uit dat ze al liedjes schrijft sinds ze begon.

[…]

Een bewijs

Gelanceerd in 1918, trok de referentiekrant van de Vlaamse Stichting zich geleidelijk aan uit de macht in de katholieke wereld en de Vlaamse beweging – in het bijzonder de Vlaamse Sociaal-Christelijke Partij.

READ  Vincent Company: "Vides Dutch staat in de top 4, hij is niet minder sterk dan onze top 4"

[…]

Lees verder