oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De aan de Franse grens gearresteerde Nederlanders zijn bij afwezigheid van een tolk vrijgelaten met 14 kg cannabis

Een Mercedes-coureur werd begin mei gearresteerd toen hij terugkeerde uit Spanje. In de menukaart? Lambda controle en 14 kg gevonden Hennep Paulo snelweg door douanebeambten bij het tolhuisje. Zijn proces werd echter stopgezet nadat de rechtbank van Berbignon (Byrne-Oriental) had besloten hem vrij te laten. Waarom? Omdat de Nederlander niet kon spreken voor de rechter en er op tijd geen vertaler kon worden gevonden om de vertolkingen van de persoon te vertalen.

Is de vorige eigenaar dit medicijn vergeten?

Voordat hij voor de rechter stapte, legde hij met hulp van de tolk uit dat hij niet wist waar de cannabis vandaan kwam en dat hij de vorige eigenaar van het voertuig verdacht en vergeten was dat hij het onlangs had gekocht. Die paar kilo’s in de auto. Deze werden warm gehouden in een schuilplaats onder een stoel. De Nederlander was verrast door de ontdekking van de douane, maar de voormalige eigenaar van het voertuig stemde ermee in hem mee te nemen. drugs, ontkende hij stellig. Hij werd voorgedragen en zocht onmiddellijke vertegenwoordiging, zodat er niet tijdig een vertaler kon worden gevonden, zodat die persoon niet in de rechtszaal kon spreken. Zijn advocaat verzuimde dit punt niet te benadrukken en de man werd gewoon vrijgesproken. Hij moest Frankrijk al verlaten.

Kahina Baudjit

Zie ook: Wanneer Hollywood Hollywood wordt om het legaliseren van cannabis te vieren!

READ  Als de ene Nederlander de andere verbergt!