oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Nederlander gaat hevig slaags met de officier in opleiding

Drie dagen voordat hij deelnam aan het Olympische BMX-evenement, kwam de Nederlander Niek Kimmann op maandag in aanvaring met een Japanse officier op de baan terwijl hij aan het trainen was. Als de officier viel en de atleet op de knie sloeg, werd de pech vermeden.

Tokio en wielrennen, dit is een ingewikkeld verhaal vanaf het begin van de Olympische Spelen in Tokio… Na de chaos dacht Annemic van Wolloten, na de val van Mathieu, de wegwedstrijd bij de vrouwen als tweede te hebben gewonnen. Van der Poyle op Mount Biking, vanwege een board dat tussen het spioneren en testen door werd ingetrokken, heeft deze maandag ‘expert BMX Nick Kimman’ een ongeluk gehad. Ook hij was een Japanse officier.

Op sociale netwerken bracht de wereldkampioen van 2015 een video uit van een trainingssessie in Tokio, waar hij een lid van de organisatie die op de baan was (als een beest) direct zag raken toen hij op volle snelheid begon.

>>> Olympische live-uitzending 2021

Kniepijn

Voordat Kimman de agent aanvalt, helaas zonder het incident te ontwijken, is een derde persoon herhaaldelijk te horen “Pas op”. Een aanrijding trof de officier hard en liet de Nederlandse atleet op de grond achter.

“Dit is wat er vandaag is gebeurd”, merkte Kimman op. Ik raakte een agent die voor de tweede keer wilde oversteken. Ik hoop dat die agent in orde is. Ik heb pijn aan mijn knie, maar ik zal mijn best doen. Wees voorbereid op donderdag. Bedankt voor iedereen de posten.”

READ  Nederlandse jumbo blijft uitbreiden in België