oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Nederlander raakte de box twee keer in de laatste over

Charterhouse heeft uitspraak gedaan. Na een Laatste niet-niveau. Tweede ritzege voor een 25-jarige wielrenner die al zijn hand opsteekt Vrijdag in Pusinan. Hij ligt gelijktijdig voor finishlijn Jack Otruba (Elkov-Caspar) en Stephen Bennett (Team Pro Immo Nicholas Roux).

Niles Nyborg Bros., Emil Doudall (PHS-PL) en Powell Bernas (Masovs Sers Bolsky) waren de eersten die vandaag ontsnapten toen de pers naar buiten kwam. Maar Berton, meestal onder leiding van de Spanjaarden Kern-Pharma, hield ze niet langer dan drie minuten onder controle.

Cole to Coke werd een grote wasmachine en door de Eliminaties kon Peloton er drie terugnemen voordat hij naar een race ging. Aan de top van deze dertigste editie pakten de Twenty Riders de eerste plaats, terwijl het lot van de gele trui Moran Vermilun bezegeld was, niet in staat om het helse tempo vol te houden. In afdaling speelde Tromois zijn spel van Alos Charrin (Swiss Racing Academy). Tevergeefs werd hij teruggepakt op de eerste hellingen van Cole de Marcio, de laatste boom van de dag.

Lawrence Hughes (Pingol-Powells Sauces-WP) en John Aguirre Egna (Equipo Kern Pharma) isoleerden zichzelf en marcheerden naar de ritzege in de straten van Crawls. Daarachter snelde Sjoerd Bax (Metec-Solarwatt), zeer sterk, richting de eindzege.

Box Krisek won

De Medek-SolarWatt p/b Mantel Creation rit zet een dubbele stap en wint tevens het algemeen klassement van deze 30e editie van de Alpine Isour Tour. De Deen Anton Charmik (Uno-Xdare Development Team) 1’58” en de Tsjech Otruba 02’02” komen met hem het podium op.

De box werd gewonnen na de Oostenrijker Matthias Kriezk. Winnaar van de editie 2019. Na Sam Woman (2015), Leonard Hoffstead (2016) en Marco Minnard (2017) is hij de vierde Nederlander die zijn naam in 30 jaar aan de lijst van winnaars toevoegt.

READ  Gebreken van Lale Cole of Nederlandse inburgering

>> Volledige resultaten.