juni 8, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Nederlandse exploitant bouwt 50 hectare strand in het Ephori-gebied

Nog eens 50 hectare aan stranden zal beschikbaar worden gesteld voor toeristen, na werkzaamheden uitgevoerd door de Nederlandse exploitant Van Ort Dredging en Marine contractors, zei Adeverul.

Investeringen in het tegengaan van kusterosie in de Zwarte Zee en de Ephori-regio zijn in volle gang. In een gebied van 5,7 km, tussen de haven van Belona in Ephori en de gemeente Tusla, ontwierp en bouwde Van Ort zeven dammen, waarvan zes verbonden met de kust, parallel aan een van de kusten, waardoor een biodiversiteitszone ontstond . Veiligheid. In totaal wordt 4,5 miljoen kuub zand gewonnen voor kunstmatig zand en zorgt voor de stabiliteit van het geƫrodeerde strand en aangrenzende gronden.

Het werk dat al aan de gang is, omvat de sloop van bestaande, vervallen en gevaarlijke kuststructuren, voltooiing van de lay-out van de site, aanleg van tijdelijke wegen en constructie en routinetests voor onderwijs uit Nicole’s leven. Pauluszen.

Er komen nieuwe dammen met een lengte van meer dan 300 m en aan het einde van de werkzaamheden zal het strand ongeveer 100 m breed zijn.

Een bewijs

READ  Tour de France 2021: Nederlander Mollema wint alleen