oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Nederlandse kruidenier kwam naar Frankrijk voor een picknick

De Picnic Home-supermarkt en zijn kleine elektrische busjes komen naar Frankrijk met eerste tests in de regio Valencia.

De Nederlandse start-up picknick, thuiswinkeliers die kleine elektrische busjes gebruiken, bevestigde woensdag zijn aankomst in Noord-Frankrijk en wil daarna uitbreiden naar verschillende middelgrote steden in het land.

Picnic is onlangs begonnen met testen in de regio Valencia met 300 “proefklanten” en is van plan om het gebruik geleidelijk beschikbaar te maken voor alle stadsbewoners.

De omzet van het bedrijf in Nederland en Duitsland zal naar verwachting verdubbelen tot மில்லியன் 500 miljoen in 2020 en 1 1 miljard in 2021.

“We bereiden ons al twee jaar voor om in Frankrijk te lanceren”, zegt Michael Mர்ller, mede-oprichter van de startup, in een verklaring.

60.000 gezinnen

Het distributiecentrum in de buitenwijken van Valencia zal 60.000 woningen in de stad bedienen, aldus het bedrijf. Picnic, gelanceerd in 2015, heeft 650.000 klanten in 125 Nederlandse steden en 350.000 klanten in meer dan 40 Duitse steden, en de boodschappen worden gratis thuisbezorgd met meer dan 1.000 elektrische busjes.

Dankzij de optimale logistieke flow onderscheidt Picnic zich van zijn concurrenten in thuisbezorging: hij dicteert het bezorgschema en kan elk huis bezorgen, afhankelijk van de route van de bezorger, waarbij elke bestelling relatief goedkoop is om een ​​koerier te sturen.

READ  Nike verliest strijd tegen EU-onderzoek naar Nederlandse belastingdeal - Marseille Nieuws