oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze arrogantie klampte zich vast aan de greep van de Nederlanders

Nederland stuurde Memphis DePay op 6 juni 2021 naar voren tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen Georgia in Enshseet (Nederland).

Meloen is niet het meest geteelde groentegewas in Nederland, maar Nederlandse voetballers – Nederlandse voetballers die op zondag 13 juni in Amsterdam aan het EK beginnen tegen Oekraïne – zijn er weinig trots op. Ook heel veel. Behalve, Arrogantie is een deel van mijHet oranje bord is hun “totaal voetbal”.

Voor voorstanders van deze theorie is er geen gebrek aan dergelijke voorbeelden “In zes jaar heb ik met Ajax meer gewonnen dan in Perzië in een eeuw!” Coach Louis van Colin in 1997, of “Dit is niet mijn beste prestatie, maar als je naar beide teams kijkt, verdien ik het om de man van de wedstrijd te zijn.” Geschreven door Wesley Snyder op het WK 2010. Natuurlijk is Johann Groof een meester op dit gebied en een pionier van het genre: “Ik zal nooit een fout maken omdat ik het moeilijk vind om fouten te maken.”

Lees dit ook Johann Groof, Het leven van spreuken

Is trots boven deze uitspraken, en er zijn houdingen die schijn zijn. Net als Arjen Robben viert Ibrahim Afelle zijn doelpunten alsof iemand zijn enkels nadert of met zijn teamgenoten loopt. “In modus” Ik speel voor Perzië, waar speel jij? » Op Euro 2012 volgens journalist en oud-voetballer Johann Derksen.

Eenvoudige geïsoleerde gevallen of globaal gedrag? Nederland neigt zelf naar de tweede optie, accepteert en claimt het. “Nederland heeft altijd met arrogantie gespeeld”, Wortelcrawl, de voormalige linkervleugel van de Oranje Gouden Eeuw, begon in de jaren zeventig populair te worden.

READ  Nederlanders moesten hun regenboogvlaggen uithangen in Boedapest

Ajax, School of Sports and Pride

Voorafgaand aan deze oprichtingsperiode was er geen Nederlands voetbal. Dit is hun huidige vlaggenschip club Ajax Amsterdam, die gaat zijn hoogtepunt bereiken, bedankt மொத்தம் Voetbal totaal Getheoretiseerd door zijn coach Rinus Michaels. Deze revolutionaire manier om het spel te bedenken, zal de generatie van Johann Gruff leiden naar drie opeenvolgende kroningsceremonies op de Europacup (1971 tot 1973). Iets om de aandacht te trekken, dat is duidelijk.

Ajax’ baby, Kroll zet dingen recht: “Die arrogantie hadden de Amsterdammers al voor de jaren zeventig. Het komt voort uit de stadsmentaliteit, die is verschoven naar Ajax.” Duidelijkheid: “Als het Nederlands elftal arrogant is, bestaat het vooral uit Ajacieden.”

Het artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees dit ook Ajax Amsterdam, uit liefde voor het spel

Hetzelfde geldt voor de komende drie decennia “Frank Rijkord, Marco von Boston en Clarence Seedorf hadden ook deze arrogantie.”. En vandaag? “Het team lijkt me minder arrogant omdat er maar twee of drie houders zijn [Matthijs de Ligt et Frenkie de Jong] Degenen die bij Ajax hebben getraind, spelen daar niet meer”.

Je hebt 49,72% van dit artikel. De rest is alleen voor abonnees.