oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Duel Longoria vs Allos voor deze Nederlandse middenvelder?

De meest actieve Franse club op de Franse kampioenschappen deze zomerse transferperiode is Olympique de Marseille. Nu er geen veld meer in het spel is, breidt Pablo Longoria zijn wegen uit om volgend seizoen een competitief team te hebben. Als Luan Perez en Saliba aan OM worden beloofd, wordt het profiel van een andere speler onderzocht.

Duje Calletta-auto om eruit te komen Olympic de Marseille Deze zomer. Volgens Mohamed Boufsi zouden Engelse clubs 25 miljoen aan Kroaten kunnen bieden. Hij wordt vijf jaar na Leonardo Ballardy vervangen door Luan Perez, 26. Maar het lijkt erop dat Pablo Longoria daar niet staat over deze sport. Volgens de Telegraph zal het bestuur van Marseille Richettley Pasor, de verdediger van snelheid, in de gaten houden. De Olympiërs zullen echter niet de enigen in dit dossier zijn.

Lyon, Lily en Benfica op zoek

Lezen: Mercado: Richt OM zich na de la Fuente op een ander talent uit de reserves van Perzië?

De 24-jarige Nederlandse centrale verdediger zal naar verwachting zijn team verlaten. Daarom willen naast de Olympic de Marseille twee Franse clubs en één Portugees hun diensten beschermen. Ligue 1-kampioenen Lilly, Leon of zelfs Benfica zullen geïnteresseerd zijn in de voormalige Wolfsburg-speler. Zesvoudig Nederlands international, hij heeft het vermogen om op het middenveld te spelen …

Luan Perez komt eraan

Volgens Mohamed Bouhopsi zou Luan Perez bij OM kunnen landen en voor 25 miljoen euro de club moeten verlaten om de Caletta-auto te vervangen.

READ  "Hij maakt geen onderscheid tussen goed en slecht"