december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een Dutch Beliefs International komt eraan!

Japping Food National Uitgesloten – Kareem Benzema: ‘Ik wil van voetbal blijven houden’

State de Reims zal sterker worden in het licht van zijn aanval en de Champagne Club is op schema om een ​​goede zet te doen met de transfer van een Nederlandse Espoirees-international. Leg uit Team,,Reims Club is verplicht de handtekening te zetten van de 21-jarige Mitchell van Bergen, die momenteel speelt voor Heeranween, die op ERTV woont. Rims koopt dus een jonge speler met uitstekende ervaring.

119 Wedstrijden en Eredivisie

Met de aankondiging van het vertrek van de Engelse tweedeklasser van Bergen naar Middlesbrough, zal hij eindelijk de Champagne-Arden ondertekenen en zo het front van de Reims-aanval versterken, terwijl coach Oscar Garcia zijn profiel prees. Met 119 ERTVC-games op de teller is Van Bergen een ervaren newbie toen hij nog heel jong was. De inzet is dus om de State de Reims te stimuleren, die nu de transfer moet formaliseren, terwijl de club bijna 1,2 miljoen euro en een bonus moet uitgeven. Zijn contract zou voor vier jaar kunnen zijn.

Een Nederlands Espoire International in Reims?

A Good Touch voor State de Reims Een Nederlandse U23 International-aantekening in de komende uren. De champagneclub zal de komst van Mitchell van Bergen, de speler van de Hiërogliefen van Eredivic, moeten vastleggen.

Victor Willems

READ  Mergel. "Eindelijk terug", Nederlanders die Montmeal gewend zijn steunen geen thuisgevangenissen