oktober 3, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een Frans kampioenschap met een Nederlands accent

Sinds enige tijd heeft Ligu 1 de gewoonte om jonge Nederlandse teams op het kampioenschap te verwelkomen, waaronder Sweeney Bodman en Xavi Simons. Ook deze zomer hebben jongeren uit Nederland zich al bij Frankrijk aangesloten en anderen zullen hen waarschijnlijk volgen.

Veel talenten, zoals Calvin Stengs of Dean Coopmaners, die in Nederland als cracks worden beschouwd, zijn in Frankrijk niet echt bekend. Om presentaties te geven met deze spelers, Twitter account op basis van voetbalnieuws in Nederland: Foot_NL We kwamen overeen om ons te helpen onze lamp aan te steken.

Justin Cluvert

Justin Clouvert probeert opnieuw te beginnen met Nice / Socrates Images / Getty Images

Met de komst van Christoph Caldier, l’OGC is goed Was in staat om te implementeren op de transfermarkt. We kunnen stellen dat de good guys zich laten inspireren door de Nederlanders omdat ze de veelbelovende Calvin Stengs en Justin Kluwert hebben ingehuurd.

De 22-jarige vleugelspeler, die meer dan 10 miljoen meter van AZ Alcmar geplukt is, heeft al een solide ervaring op hoog niveau. Wees getuige van zijn 113 wedstrijden, waarvan 22 in de Europa Cup. Dus om nog een stap verder te gaan, koos Calvin Stengs voor het ambitieuze plan van INEOS met Nice.

Dit is de eerste ervaring die hij in het buitenland heeft opgedaan. Op 22-jarige leeftijd toerde hij door zijn thuisland, wat dit vertrek nodig had om zijn technische palet te ontwikkelen. Stings zal zich moeten bewijzen, want het is heel anders dan de Lig 1 ERTVC, die heel fysiek is“, Hij vertelde ons Bel_NL.

Zoals je zult begrijpen, komt Calvin Stings in wezen uit een koers. Ondanks zijn kwaliteiten heeft de Nederlander nog steeds punten van vooruitgang, vooral qua afwerking. Zijn spelintelligentie moet hem in staat stellen te schitteren op zijn teamgenoten.

“Hij is een vrij snelle vleugelspeler die op tien kan spelen. Hij heeft een goed zicht, breekt lijnen, maar doet uiteindelijk een beetje zonde.”

Foot_NL

Naast Stengs heeft OGC Nice de diensten van Justin Kluwart op krediet verkregen met koopoptie. Met het meeste vertrouwen toen Ajax zich in Amsterdam onthulde, is de spits moeilijk te bevestigen op een hoog niveau sinds hij in 2018 naar AS Roma kwam. In twee jaar tijd maakte de 22-jarige niet alleen vijf competitiedoelpunten, een ongeslagen record.

Sinds Justin Cluvert Ajax heeft verlaten, heeft A.C. Zijn twee seizoenen bij Roma laten zien dat hij het vertrouwen van zijn coaches nodig heeft. Een speler moet zich op zijn gemak voelen om zichzelf te uiten“.

Als Calder-campagne om deze speler onder zijn bevel te krijgen, moet Cluvert het vertrouwen hebben dat hij nodig heeft. Laat Ninois beloven dat, ondanks zijn moeilijkheden, de vleugelspeler erg getalenteerd is. Er zijn echter redenen om optimistisch te zijn voor dit seizoen:

Het heeft een stencilprofiel, kan overal vooraan worden gespeeld. Zijn verdedigende vervanger is niet altijd even goed. Ondanks het gewicht op zijn schouders heeft Kluvert laten zien dat hij er is wanneer dat nodig is in zijn carrière.“.

We hopen naar Nice dat de zoon van de beroemde Patrick weer kan starten en exploderen in Frankrijk.

Nederlandse ERTVC"Trainingssessie AZ Alkmar"

Myron gaat bijna naar Monaco / ANP Sport / Getty Images

Naast Cluvert en Stengs zag Frankrijk nog twee spelers uit Nederland komen: verdedigende middenvelder Dean Coopmaners en spits Myron Put.

Een prioriteit voor State Renaissance, Dean Coopmeiners zal zijn thuisland en AZ Alcmar verlaten. De 23-jarige middenvelder kende een goed seizoen bij zijn club. Een zeldzame gebeurtenis voor een speler met een defensief profiel, maar dit kan worden verklaard door verschillende punten:

“De Coupmeiners worden in deze training beboet en geopereerd. Als bron scoorde hij vorig jaar 12 runs op ERTV. Dean is de speler met de krachtigste linkse strike.”

Foot_NL

Naast scorend vermogen heeft de verdedigende middenvelder een profiel dat Rennes veel goeds zal doen, zeker met het vertrek van Steven Enjonse en de potentiele Eduardo Camvinga. Sterk in luchtduels, coupmeiners zijn erg mobiel en gaan graag vooruit;

Koppelingen zijn goed in luchtvaart en zijn goed in ballen. Hoewel hij geclassificeerd is als een verdedigende middenvelder, is hij een aanvoerder en point guard, die de aanval leidt als hij vroeg is en de bal oppakt. Dat is voor hem zo belangrijk in de wedstrijd van AZ Alkmar.“.

Sluiten om deel te nemen l’AS Monaco, Een andere getalenteerde Myron van AZ Alkmar is al bekend bij sommige Fransen. De 20-jarige spits scoorde tweemaal tijdens het Euro Espoire tegen de Franse ploeg. Steven Jovatic, die 15 competitiegoals schreef, zou een geweldig alternatief zijn voor het gratis feest Nederlands voetbal :

Myron Podu Wissam heeft een complementair profiel voor Ben Yedder. Hij zou perfect zijn om Steven Jovetic te vervangen. Hij zal snelheid en ritme naar Monaco brengen. Hij is een moordenaar voor het doelwit“.

Met de coupmeiners en de put kunnen we zeggen dat de leiders van Rennes en Monaco toezicht houden op een aantal goede spelers. Om te zien of ze uiteindelijk Frankrijk zullen bereiken. Ondanks de podcast is het vrijwel zeker dat hij over een paar dagen naar Monaco vertrekt.

Xavi Simons

Xavier Simons PSG / John Berry / Getty Images wordt steeds populairder

Aangekomen in 2019 Paris Saint Germain, Xavi Simons steeg naar de gelederen. Tot het punt van het creëren van meerdere looks met een professioneel team in opleiding. Vorig seizoen genoot de 18-jarige middenvelder van zijn eerste wedstrijd Competitie 1 Tegen Straatsburg.

Interessant bij de voorbereiding van PSG met vrienden, de middenvelder zal dit seizoen even aan de bak moeten. echter Voet_Nl, Het is moeilijk om een ​​echt beeld te krijgen van Xavi Simons:

FC In Barcelona begon Xavi Simmons te stagneren, omdat hij niet langer de speler was die zijn club van hem verwachtte, terwijl hij explodeerde tussen de jongsten in Macia. Zijn transfer naar PSG lijkt hem veel te hebben opgestoken. Niet genoeg om het eerste elftal te bereiken. Het is moeilijk om een ​​echt gevoel over deze speler uit te drukken“.

Veel Parijse supporters hopen de Nederlander dit seizoen echter op het gras van de Ligu 1 te zien stappen. Met zijn goede prestatie in Friendship kon de 18-jarige aanspraak maken op meer speeltijd dan vorig jaar.

We noemden hierboven de toename van het aantal Nederlandse Naakt In Liquor 1. Mitchell Bucker (links naar Bayer Leverkusen) en Sven Bodman hebben wat vooruitgang geboekt, vooral sinds Boatman Lily onderdeel werd van de verdediging.

Nu de twee uit hun thuisland zijn verscheurd, kijkt Frankrijk steeds meer naar ERTV. Met minder middelen dan het Engelse of Spaanse kampioenschap, zouden Ligu1-clubs zich moeten wenden tot jonge spelers die min of meer uit het ei zijn gekomen. Deze zomerse transferperiode bevestigt deze observatie verder:

De meeste Franse clubs hebben geen geld, dus je moet andere ideeën hebben en de Nederlandse competitie is goedkoop. Deze oefeningen hebben, dankzij enkele slimme rekruteringen zoals Bodman en Searhuise, de prijs-kwaliteitverhouding interessant gevonden. Training en kampioenschap zijn de beste stappen“.

Deze praktijken hebben de uitwisseling voor alle partijen tot een succes gemaakt. Het Nederlands Kampioenschap is een hoogtepunt, met Nugget die doorgaat in Frankrijk, terwijl Ligu 1-clubs profiteren van het talent van deze Nuggets. Het stelt hen in staat om op spelniveau te presteren, maar binnen een paar jaar een enorme toegevoegde waarde te creëren op de transfermarkt.

Voltooi dit zeer informatieve interview met Twitter-account Nederlands voetbalDie laatste hebben toegezegd een spijker van het Nederlands Kampioenschap te schenken aan Franse clubs.

Het was in het tweede deel dat onze verteller zich tot ons wendde met Elise Thawson. De Nizmegan-speler, 20-jarige vleugelspeler, komt op zijn naam met 11 goals en 5 assists in een interessant seizoen. Geobserveerd door Turkse clubs, zou Dawson een interessante gok kunnen zijn:

Een geweldige vleugelspeler met Dawson Nijmegan, veel ruimte voor verbetering. Het is misschien niet duur, maar je moet opschieten, vooral omdat kalkoen en pectine zijn ogen verzachten.“.

Naast Dawson zijn er tal van Nederlandse clubs die jonge enthousiastelingen opleiden. ADO met Den Hawk, Wollendum, Wittes en Willem II:

Wat betreft spelers met een goed potentieel, clubs als Wittsey en Willem II (samen met zijn Griekse tak) moeten worden onderzocht. ADO Den Hawk vinden we ook terug in de goed opgeleide tweede klasse, maar de jeugd van de ploeg komt door wanbeleid niet naar boven. Het heeft ook een Voland met zijn studenten onder zijn beheer“.

Zoals je ziet heeft Nederland geen gebrek aan jong talent. Gezien hoe Franse clubs hun rekrutering in de Nederlandse competitie vergroten, kunnen we verwachten dat veel spraakmakende spelers op de lange termijn van ERTVC naar Ligue 1 zullen verhuizen.

READ  Eurovoetbal: Spanjaard Coke reageert op kritiek op Nederlander Rafael van der Ward