oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een Nederlandse keeper staat op het punt om te tekenen

Tik op onze montage Top 10: Topscorers in vijf grote competities

State Prestois verwelkomt een nieuwe doelman in zijn gelederen. Met Sebastian Cibois ‘blessure aan de achilleshiel’ begin juli en zijn afwezigheid van enkele maanden, is de Bretton Club op zoek naar een ervaren deur om te concurreren en te concurreren met de ervaren Dear Larsonier. Volgens L’Equipe gaat Prestois de Nederlandse doelman Marco Pisot van AZ Alkmaar aanstellen. Op 30-jarige leeftijd trainde Bisot Ajax in Amsterdam en bracht hij zijn hele leven door in Nederland en België. Hij kwam uit vier topseizoenen bij AZ Alcmar, waar hij 22 speelde in de Europa League en twee in 164 wedstrijden in de Champions League. Hij moest drie jaar samenwerken met Prest. Het volume van de transactie wordt geschat op een miljoen euro. De Bretton Club heeft begin juni al de komst van Gregory Gudert als doelman n°3 van Amiens geregistreerd.

Overzicht

Aanstaande maandag tekent de Nederlandse doelman Marco Pisot naar verwachting voor drie seizoenen bij State Prestois. De portier van AZ Alkmaar, Sebastian Cibois, is uitgeschakeld met een hamstringblessure en wordt vervangen door vervanger Gautier Larsonneur.

Luisen O'Groats

READ  Euro 2021: Engels en Nederlands betreden het pad