december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een Nederlandse middenvelder gaat morgen zijn medische keuring doen!

Japping Food National Top 10 Cambardella Cup-winnaars

State de Reims zal zijn middenveld versterken met de komst van de Nederlandse Kroningen-middenvelder Azor Matusiva. Madhusiva, die in het Nederlands en Ajax Amsterdam trainde, doorstaat morgen zijn medische keuring aan de kant van de Champagne Club en wordt daarna overgeplaatst naar de State de Reims. Team.

De velgen versterken in het midden

De 23-jarige zal nu de kleuren van de Reims Club dragen en deze laatste helpen op het middenveld voor dit seizoen 2021-2022. Voor Oscar Garcia, slechts enkele uren voordat de wisselmarkt sluit, is dit goed nieuws in het wisselvenster. Terwijl hij vorig seizoen bijna bij de RC-lens tekende, zal Matziva dit keer de Lig 1 beter vinden. Zijn transfer naar State de Reims gaat naar verwachting zo’n 4 4 miljoen kosten, terwijl hij een contract heeft bij Croningen tot 2023. Zijn contract is nog niet vrijgegeven.

Nederlandse middenvelder landt op Reims

In de transferwindow komt er een goed bericht naar State de Reims. De Champagne-club zal de jonge middenvelder tekenen voor het Nederlands Kampioenschap, getekend door Croningen-speler Azor Matucciwa in Nederland.

Victor Willems

READ  Nederlands-Duits plan om een ​​"waterstofcorridor" te bouwen in Noordwest-Europa