oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hamilton begrijpt dat Nederlanders hem provoceren

Zonder lastige gevoelens. Dit is een vooraf verzonden bericht Lewis hamilton Aan supporters Max Verstappen,,Voorafgaand aan de Dutch Grand Prix moest Nederland daarvoor het publiek voor zich winnen. Het Oranje Leger racet al jaren en viert zijn eerste thuis Grand Prix, waarbij Verstappen voor het eerst voor de wereldtitel speelt. Tegenover Hamilton.

Verstappen-fans schamen zich meestal niet om een ​​Mercedes-coureur te intimideren, dus we kunnen verwachten dat dit dit weekend bij Jonward gaat gebeuren. In tegenstelling tot de ploegleider van de Grand Prix wilden de lokale bevolking op het podium geen olie op het vuur gooien, maar wilden ze zich er ook niet mee bemoeien.

Lees ook:

“Als dat zo is, is het fout [les huées adressées à Hamilton] Heeft me extra aangemoedigd”, Belanghebbenden in deze kwestie commentaar. ‘Tenzij het Louise treft – dat is wat je wilt horen, nietwaar? Dat is het belangrijkste.’

“Als we naar een voetbalwedstrijd gaan, op het veld, vecht het andere team soms en zegt ‘vrienden, jullie bloeien niet’ in de microfoon omdat het natuurlijk is. Het is natuurlijk omdat ze in het voetbal zo geïnteresseerd zijn in mij en ik Ik denk niet dat ik ze moet vertellen dat ik geen lawaai mag maken, ik moet me concentreren op wat ik onderweg doe.

Ondertussen heeft Hamilton vooral sympathie voor Nederlandse fans en is hij boos. “Dit is zeker iets wat je verwacht”, Vertegenwoordigt de zevenvoudig wereldkampioen. “We hebben overal veel oranje fans gezien. Ik ben nooit iemand geweest die naar een evenement ging om te schreeuwen, maar ik begrijp het. Je ziet het in voetbalwedstrijden, de interesse die fans hebben of sommige mensen haten hun tegenstanders, maar Ik respecteer het.”

“Ik denk dat ik het altijd leuk zal vinden om naar Nederland te komen. Amsterdam is een van de beste steden. Ik weet dat ik Team LH-fans in Nederland heb en ik waardeer het echt. Ze zullen hier op sommige plaatsen zijn en ik bewonder hen omdat ze in staat zijn om de kat op te halen. Maar dat is het spel. Ik zal proberen hem op mijn piloot te zetten. ”

En wanneer hem wordt gevraagd om zijn eigen fans niet te vragen, antwoordt Hamilton: “Gelukkig maakten de Engeland-fans geen lawaai. Het zijn de beste, Engeland-fans. Ik denk dat ze hier voor een geweldig weekend zijn gekomen. Ik luister niet naar de Engelse fans. Ik zit in de F1. Ik heb een beetje geheugen, maar ik weet het zeker.”

“Maar ik ben het er niet mee eens” [les huées] Meestal iemand. Iedereen is er om het beste te doen wat ze kunnen, en iedereen probeert het beste te zijn dat ze kunnen zijn. Maar nogmaals, dit hoort bij het spel. “

READ  Corona virus: Nederlanders veroordelen Olympische gevangenis