Hoorn Actueel

Bijeenkomsten

Hatha Yoga bij Pisa

HOORN – Gediplomeerd yogadocente, Roswitha Leeuwerink geeft elke donderdag van 10.00 tot 11.30 uur yogalessen bij Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn, dé plek voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Deelnemers kunnen (telkens) inschrijven voor acht lessen. 

De yogalessen zijn gebaseerd op de Hatha-stroming, waarbij geleerd wordt lichaam en adem te beheersen. Hatha-yoga is een zeer toegankelijke vorm van yoga. De rustgevende yoga-oefeningen worden aangepast aan de mogelijkheden van de (ex) kankerpatiënt, speciale ademoefeningen, toegepaste meditaties en visualisaties.

De lessen brengen ontspanning en verminderen stress. Het stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en ondersteunt bij een operatieve ingreep, bestraling, chemokuren en/of hormoontherapie. Bovendien versterkt het de innerlijke kracht en het immuunsysteem. Daarnaast inspireert, motiveert en geeft het zelfvertrouwen, verbetert het de concentratie, de ademhaling, het slaap-, eet-, en leefritme. Kortom, het verbetert de kwaliteit van leven!

De kosten voor een blok van acht aaneengesloten lessen bedragen 60 euro.. Voor meer informatie, vragen en/of aanmelden kunt u zich wenden tot Pisa, via 0229 – 75 85 31 (tijdens openingsuren) of via administratie@inlooppisa.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hoornactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp