oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Is het aanbod voor deze Nederlandse omgeving afgewezen?

De meest actieve Franse club op de Franse kampioenschappen deze zomerse transferperiode is Olympique de Marseille. Nu er geen veld meer in het spel is, breidt Pablo Longoria zijn wegen uit om volgend seizoen een competitief team te hebben.

Tijdens de transferperiode van deze zomer landden Gerson en Matteo bij Kunduz OM. Maar het lijkt zo Pablo Longoria Daar stopt het niet bij de positie van de middenvelder. Volgens de Telegraph zal de snelle bowler Richetly Bazor zelfs worden gecontroleerd door het bestuur van Marseille. Olympic de Marseille Zou 4 miljoen euro hebben geboden, wat door het Nederlands elftal werd geweigerd. De Erdevis Club hoopt ook meer geld te krijgen voor het veelzijdige element dat in de centrale verdediging speelt.

Lyon, Lily en Benfica op zoek

Lees verder: OM Mercado: Heeft La Fiorentina de zaak van Lerola niet verlaten?

De 24-jarige Nederlands international zal naar verwachting zijn team verlaten. Daarom willen naast de Olympic de Marseille twee Franse clubs en één Portugees hun diensten beschermen. Ligue 1-kampioenen Lilly, Leon of zelfs Benfica zullen geïnteresseerd zijn in de voormalige Wolfsburg-speler. Zes keer Nederlands international, zijn veelzijdigheid wordt positief gezien door Marseille-leiders.

Onlangs wees Pablo Longoria erop dat er genoeg aanvallende spelers in de huidige ploeg zijn, is dat genoeg om deze informatie te vermelden?

Ze hebben al 4 aanvallers – Longoria

Lees verder: OM: Longoria onthult haar geheim van deze (reeds) succesvolle transferwindow!

“Reparatie? Dit is het eerste nieuws, om de waarheid te zeggen, lacht Pablo Longoria. Ik heb tenslotte veel respect voor Frank Ribery, maar er is een vaste configuratie met staf, aanvallers, ze zijn al met 4 personen. We hebben Genghis, Conrad, Henrik, Nemanja. Het is normaal om veel namen in geruchten te zien. ” Pablo Longoria– Bron: Press conf (07/07/21)

READ  12 (en 40) Nederlandse F-16 voor Dragon International: Security Lines