oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jeff Bezos: 18-jarige Nederlander Oliver Damon wordt de jongste astronaut die de ruimte in gaat

Eerste in de geschiedenis. 18 jaar oud, Oliver Damon, Vliegen in de ruimte met de miljonair Jeff Bezos, Werd de jongste astronaut die naar de sterren vertrok. Op 15 juli kondigde het ruimteagentschap aan dat het op 20 juli met het nieuwe Shepherd-ruimtevaartuig van de Blue Sheriff zou vliegen. Met Jeff Bezos zal hij zijn plaats innemen bij diens broer, Mark, Evenals de oudste astronaut, Wally Funk, 82 jaar oud.

De jongeman, afgestudeerd aan de middelbare school in 2020, zal de eerste betaalde reiziger zijn bij het ruimteagentschap van Jeff Bezos. Hij is niet de winnaar van de veiling die de zakenman een paar maanden geleden opzette voor 28 miljoen miljoen. In feite zal de grote winnaar, die anoniem wilde blijven, deel uitmaken van een toekomstige reis die daarom naar de Demon-familie leidde. Als Jose Damon, de baas van Somerset Capital Partners, zijn portefeuille opent om een ​​reis naar de ruimte te kopen, zal het zijn zoon Oliver zijn, die er over een paar dagen zal zijn.

Bob Smith,,De baas van Blue Origin zei dat het ‘het begin van de bedrijfsvoering voor de nieuwe Shepherd’ was. Alvorens toe te voegen: “Oliver vertegenwoordigt een nieuwe generatie mensen die ons zullen helpen een pad naar de ruimte te creëren” in een persbericht.

READ  Acht Nederlandse atleten in Euro de Torne zijn voorstander van coronavirus