Hoorn Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Café Doodgewoon West-Friesland

26 februari- 20:00 - 22:00

HOORN – Op woensdagavond 26 februari is er weer een bijeenkomst in Café Doodgewoon in de kapel Dijk en Duin van Hospice Dignitas, voor iedereen die te maken heeft met palliatieve zorg. Jan Olijve en Marjan Steltman van MEE & de Wering komen langs om te praten over ondersteuning in de laatste levensfase.

MEE & de Wering helpt burgers bij het organiseren van toereikende zorg en draagt bij aan het verhogen van het welzijn van mensen. Als iemand in de laatste levensfase is, is er soms behoefte aan een luisterend oor, aandacht en emotionele ondersteuning. Welke hulp kunnen vrijwilligers hierbij bieden? Vaak is er ook een naaste die intensieve zorg verleent. Hierdoor kan de zelfzorg en het eigen welzijn gemakkelijk in de knel komen. Wat zijn de waarschuwingssignalen en welke ondersteuning is er dan? Jan Olijve (ouderenondersteuner) en Marjan Steltman (vrijwilligerscoördinator) gaan met u in gesprek over de knelpunten die u als mantelzorger tegenkomt en de mogelijkheden die MEE & de Wering biedt om daarin steun te bieden.

Meer informatie

Inloop is vanaf 19.30 uur met koffie en thee, het café begint om 20.00 uur en er is napraten van 21.00 tot 22.00 uur. Hospice Dignitas ligt aan de Wilhelminalaan 2 te Hoorn. Voor meer informatie, ga naar www.netwerkpalliatievezorg.nl.

Gegevens

Datum:
26 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Mee & de Wering
Telefoon:
088 - 0075 000
E-mail:
info@meewering.nl
Website:
https://www.meewering.nl/

Locatie

Hospice Dignitas
Wilhelminalaan 4
Hoorn, 1623 MA
+ Google Maps
Telefoon:
0229 284 060
Website:
http://www.hospicehoorn.nl/