Hoorn Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gouden Eeuw Diner Hoorn

18 januari- 18:00 - 20:00

Kosten: €69,50

HOORN – Na het daverende succes van de twee unieke en intieme Gouden Eeuw diners op 21 en 22 november 2019  in het Westfries Museum wordt op zaterdag 18 januari het Gouden Eeuw XL Diner georganiseerd. Een unieke avond in een van de mooiste kerken van Noord-Holland, de Oosterkerk in Hoorn. Dit bijzondere evenement is voor kunstliefhebbers en culinaire ontdekkers die nieuwsgierig zijn naar het mooiste van Westfriesland. 

Chef Erwin Hendriks  kookt een uitgebreid 3-gangen diner geïnspireerd op werken uit het Westfries Museum. Voorafgaand aan het diner krijgen de gasten onder het genot van een drankje en een heerlijke amuse een persoonlijke toelichting door Ad Geerdink, directeur van het Westfries Museum.

Westfriese Tafel

Het Gouden Eeuw Diner in de Oosterkerk wordt verzorgd door NH Catering & Events. Eigenaar Henk Jonkman is bestuurslid van De Westfriese Tafel en is samen met zijn team altijd op zoek naar manieren om het Westfriese product nog beter aan het daglicht te brengen.

“In de regio zijn zoveel mooie en vaak onder gewaardeerde producten en juist daar zetten wij ons voor in. De liefde die de telers, slagers, makers en ambachtslieden in onze regio voor hun vak hebben, is een passie die schaars is. Daar moeten we trots op zijn.” Deze avond staat dan ook wederom in teken van de trots voor het Westfriese product, kunst en cultuur.

Tijdens het Gouden Eeuw Diner kookt chef Erwin Hendriks met Westfriese producten.

Gegevens

Datum:
18 januari
Tijd:
18:00 - 20:00
Kosten:
Kosten: €69,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

OosterKerk
Telefoon:
0299 402 034
E-mail:
goudeneeuwdiner@nh-catering.nl
Website:
https://www.hollandbovenamsterdam.info/

Locatie

Oosterkerk
Grote Oost 58
Hoorn, 1621BX
+ Google Maps