oktober 3, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Komt er een Nederlandse international aan?

Japping Food National Top 10: Lig 1 hoogste scorers in het proces

NET ZO. Monaco wil zich versterken in dit kantoor en kan dat doen op basis van hun aanval RMC-spellen. De club uit Monegask, die als derde eindigde in het Kampioenschap 2020-2021, zal in de persoon van jonge speler Myron Podu de komst van de Nederlandse international kunnen vastleggen. De 20-jarige Bataaf speelt voor AZ Alcmar en kende een prima seizoen met 15 goals en 2 assists in 38 wedstrijden in alle competities. Monaco zou erg geïnteresseerd zijn om hem naar binnen te halen.

Zal Podo binnenkort in Monacos zijn?

Beide clubs zullen discussies aangaan die als positief worden beschouwd, terwijl hij tegelijkertijd, als hij terugtreedt als voorzitter, met veel concurrentie te maken krijgt omdat het duo Ben Yeder-Valent een vurig seizoen achter de rug heeft in de Ligu 1 en om zijn elan voort te zetten. Maar het hebben van een keuze en doel met Nederland wordt als een geweldige kans beschouwd, en hij tekende ASM. Er is nog niets voorbij, maar Podu kan heel dicht bij Monaco zijn. Bestand volgt.

Nederlandse spits in Monaco?

NET ZO. Monaco kan de komst van een jonge Nederlandse spits die bij AZ Alcmar speelt en die Myron aantrok, goed noteren. De 20-jarige wordt beschouwd als een geweldige voetbalkans en hij doet een beroep op ASM.

Victor Willems

READ  Belgi├ź, de weg naar redding voor het Nederlandse pensioenfonds?