oktober 3, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koreaanse boogschutters, Nederlandse wielrenners, Japanse judoka’s, welk land domineerde op welk gebied?

De Olympische Spelen van Tokio zijn op zondag 8 augustus afgelopen. Het is dus tijd om de balans op te maken. Alle medailles zijn uitgereikt, waarbij sommige landen in het bijzonder domineren op bepaalde gebieden. Kort overzicht van deze “experts”.


Lees ook meer: Onze speciale Olympische Spelen pagina
Lees ook meer: medaille tafel


Glanzende Kiwi’s in het Zeeboskanaal

De poëtische naam van de lengte van het Olympische water inspireerde de Rovers in het land.Lange witte wolkNieuw-Zeelanders blinken uit in zowel roeien als roeien. Kiwi’s Ontvangen 3 titels in elk veld. Met acht punten stuurman, twee punten zonder stuurman, Grace Friendcast Aan het begin van het spel was er een enkele schreeuw dat “God zal Nieuw-Zeeland beschermen”. Lisa Garrington Kajak vloog met drie kronen bij evenementen, waarvan er één werd gedeeld Caitlin Regal. We moeten er twee toevoegen Borden In zilver. Over het geheel genomen NeoZ Won 8 van de 20 medailles in roeien en kanoën.

Amerikaanse duidelijke snit in basketbal en golf

De Verenigde Staten zijn gewend aan het winnen van titels in de sport. Ze hebben een sterke moraal. Er zijn ook “veiligheidsjachten”, waarbij atleten en zwemmers grote medailles aanbieden.

Het is een basketbalspel dat zowel voor mannen als voor vrouwen verdubbelt. Dit is de 16e graad voor de American Dream Group. De vrouwen zetten hun 9e kroon op de 8e rij in de tas. ik, Sander Schaffle En Nelly Corda Staat de “staten” toe om een ​​onschuld te maken.

Cuba: 1/3 titels in boksen

In Cuba is boksen bijna religieus ingesteld. Aanhangers van de Tokyo-generatie leefden tot een derde van de gewonnen titels (3 van de 9). Ronald Iglesias, Arlan Lopez En Julio het kruisIedereen die al een medaille heeft gewonnen op de Spelen, Ze zetten de traditie voort. Er zijn 36 Olympische bokskampioenen op het Caribische eiland.

READ  Rand en een nieuwe meesterzet voor Nederlanders - Nieuws

Hij rolt naar Nederland

Nederland staat 7e in het medailleklassement met 36 etappes. Een derde van de fietsen werd ingezameld. In al zijn vormen. Onderweg wordt de box vier keer gemonteerd, inclusief het opschrift ‘Oranje’.bloedarmoede Van Houten Tegen de klok. Onderweg behaalden onze buren 3 titels (snelheid, teamsnelheid, groen), de tweede plaats en twee bronzen medailles. Op het spectaculaire BMX race-evenement, Nick Kimman heilige en Merle Smolders Het brons opgehaald.

Rusland loopt voorop op het gebied van schermen

36 medailles werden uitgereikt in schermen, waarbij de atleten van het Russisch Olympisch Comité 8 titels wonnen, waaronder drie titels (Boparnikova-sabel-, folie- en sabelteams). De balans zou nog interessanter zijn geweest als het zwaardvechters, matrozen, matrozen waren geweest Inna Deriklasova Of avondeten Sofia Weligaya Niet verloren in de finale.

China kon zijn artiesten en sterke mannen vertrouwen

China, een bolwerk van gymnastiek en duiken, heeft zich gevestigd in de kunsten. Middle Empire-atleten behaalden 8 van de 42 medailles in gymnastiek en monopoliseerden de eerste plaatsen in duiken (7 van de 8 titels). Op de trampoline (zusterdiscipline) monopoliseerden de Chinezen 50% van de medailles (3/6). Zelden domineerden ze ook de gewichthefevenementen waarbij 7 van de 14 titels op hun handen vielen.

Tussen traditioneel judo en nieuw skateboarden scheen Japan thuis

Om naar de top van de medaillespiegel te klimmen, vertrouwde het organiserende land op zijn historische discipline: judo. Japanse jagers waren aanwezig en hingen 9 van de 15 gouden schoonheden op. Ze voegden nog 4 medailles toe.

De Japanners hebben het leeuwendeel van het skateboarden gecreëerd, een nieuwkomer op de Olympische Spelen, Yodhu Verschrikking, Momiji Nishia (Straat) en Sakura Yozosumi (Park) veroverde 3 van de 4 gepresenteerde titels.

READ  De onmogelijke valse vreugde van een Nederlandse wielrenner die dacht dat hij goud had gewonnen

Zuid-Korea slaat de spijker op de kop

Robin Hood werd gevolgd aan de kant van Seoul. Boogschutters uit Zuid-Korea behaalden een buitengewone vier op vijf. een chan Voor vrouwen, mannen, vrouwen en gemengde teams werden versierd met goud. Alleen Turks Vlees Casos De Koreanen pakten een Grand Slam. Slechter, Wojciech Kim Hij werd uitgeschakeld in de kwartfinales.

De Amerikaanse vloedgolf in het Olympisch bekken

A draagt Single Villasenor Hongerig naar goud, hebben de Verenigde Staten geweldige prestaties vergaard in het Olympisch Bekken. De zwemmer van Keynesville heeft 5 Olympische titels gewonnen. Zijn kameraden zetten nog 6 mensen op de Star Spangled banner. In totaal verzamelden Amerikaanse zwemmers 30 schoonheden van de mogelijke 105. Let ook op de onberispelijke staat van dienst van de Verenigde Staten op het gebied van basketbal, waar zowel mannen als vrouwen gouden medailles wonnen. De mannen versloegen Frankrijk in de finale, terwijl de vrouwen stilletjes Japan verlieten.

Nieuwsbrief spel

Ontvang elke ochtend de meeste sportinformatie.

Oke
Niet meer weergeven