oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kyugenhof Flower Garden, in een hoekje van het Nederlandse paradijs

Als we je vertellen dat we misschien het verloren paradijs in het noorden van Nederland hebben gevonden, hoef je ons niet te geloven, behalve als je naar deze foto’s kijkt. Kyugenhof, één woord is genoeg om je ergens anders heen te brengen. Het is momenteel de naam van de grootste bloementuin ter wereld. Hier groeien en bloeien de bloemen niet, wat al wonderbaarlijk is. Ze worden een rivier die rustig naar het meer stroomt, of een arabier aan de voet van de bomen. Waar je ook kijkt, je wordt bedwelmd door de vele kleuren en schoonheid.

Wanneer hyacinten hun geur afgeven, verheugen tuinders zich. 25 van hen werken hier. Een van hen legt uit: “Ik zet stokken op hyacinten zodat ze rechtop staan”. Hier werkt iedereen op een zeer traditionele manier. U moet bijvoorbeeld het gazon maaien met een mechanische maaier en er een zeer dicht tapijt van maken en erop leggen. Vind afbeeldingen van tulpen en andere bloemen die de tuin vullen.

Logo LCI
Beschermt het doel van informatie
Vrij,
Geverifieerd En iedereen bedankt voor de inkomsten
Adverteren .

U kunt alle cookies accepteren door “uw keuze te wijzigen” om ons te helpen deze gratis service te behouden.

READ  Nederlandse Triple, Merk Wereldkampioen, Sunny Kant 8e