december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leon wedde om Nederlander Peter Bose nieuw leven in te blazen

Nederlands Peter Bose Is aangesteld als de coach van Lyon, waar hij een contract voor twee jaar heeft getekend, waarbij de club uit Lyon zaterdag hun vierde seizoen in League 1 aankondigt.

Op 57-jarige leeftijd wint Bose Rudy Garcia (57 jaar), aan het einde van het contract en het werd niet verlengd. Hij wilde niet verder gaan in OL, zijn eerste keus betrokkenheid Christoffel Caldier.

Olympic Leonois keerde terug naar Peter Bose nadat hij werd afgewezen door de Franse kampioenscoach Lilly, hoewel hij twee nederlagen heeft geleden in Duitsland sinds hij werd ontslagen door Borussia Dortmund in december 2017 en Bayer Leverkusen in maart 2021. Zijn team kwalificeerde zich voor de Duitse bekerfinale (2020) en de Champions League (2018-2019) en eindigde als 4e in het Duitse kampioenschap.

Tijdens zijn 34 jaar als president, Jean-Michael Helaas De coach, die in het seizoen werd ontslagen voordat hij werd aangeworven, moet nog worden aangenomen.

Voormalig speler en international acht keer, Bose droeg SC Dolan (1988-1991) kleuren, waardoor hij Frans sprak.

Hij is de derde buitenlandse coach die het professionele team van OL leidt na de Servische Vladimir Kovasevic (november 1981-februari 1983) en The Braziliaanse Silvinho (juli-oktober 2019), twee ongelukkige ervaringen.

In Lyon moest de Nederlandse technicus een geblesseerde ploeg vernieuwen nadat hij op de 38e en laatste dag van het kampioenschap niet op het podium kwam in de Ligue 1 na zijn thuisnederlaag tegen Nice (3-2). 3e) bevestigd aan de lens (0-0).


Lees ook meer: Echtscheiding Nike-Neymar: PSG-speler weigert mee te werken aan aanrandingszaak

Lees ook meer: Artikel 1: Na de titel kondigt Christoph Caldier zijn vertrek bij Lily . aan

READ  Vijf vragen over de aanslag op Nederlandse sterjournalist Peter R. de Vries met schotwonden