oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marokkaans-Nederlandse speler Mohamed Ihattaran tekent bij Juventus Turijn en vertrekt meteen op huurbasis in Samptoria

Juventus maakte gisteren de komst bekend van de jonge Marokkaans-Nederlandse speler Mohamed Ihatron van PSV Fifth, met wie hij tussen 2019 en 2021 in 74 wedstrijden speelde en in twee seizoenen 10 goals en 11 assists scoorde.

De 19-jarige aanvallende middenvelder tekende voor de komende vier seizoenen bij de Italiaanse ‘Old Lady’-club, zei Juventus in een verklaring. Website.

In Europese competities (17 jaar en 303 dagen) zal Mohammed, de jongste doelpuntenmaker van PSV Eindhoven, echter niet meteen de mogelijkheid krijgen om het Juventus-shirt te dragen. Na zijn transfer naar de Italiaanse club kondigde hij zelfs aan dat hij de banken van Zamboria, dat ook in de Serie A speelt, zou versterken.

In tegenstelling tot Juventus, dat 36 keer de Serie A won en 21 keer als tweede eindigde, heeft Zamboria het kampioenschap slechts één keer gewonnen en eindigde als negende aan het einde van het seizoen 2020-2021 en Juventus eindigde als vierde.

READ  Vietnamese "tissue" lychee veroverde de Nederlandse markt