Hoorn Actueel

Iedereen kan meedoen met de Harbour City Swim. De afstand is namelijk goed te doen. (Foto: aangeleverd)
Iedereen kan meedoen met de Harbour City Swim. De afstand is namelijk goed te doen. (Foto: aangeleverd)
Watersport

Medemblik Harbour City Swim

MEDEMBLIK – Prestatie zwemtocht in de haven Medemblik op zaterdag 17 augustus.

De ‘Medemblik Harbour City Swim’ is een prestatie zwem-prestatietocht van 1 km in de Oosterhaven In Medemblik en tegelijk een leuk event aan de haven van Medemblik voor belangstellenden.

Op zaterdag 17 augustus ligt er een uitdaging voor elke individuele zwemmer, die met zijn of haar  prestatie ook nog eens het inloophuis Medemblik financieel ondersteunt. De tocht is beperkt tot 1 km (dus veel zwemmer kunnen dat wel aan) prestatietocht vindt plaats aan gezellige Oosterhaven en het startpunt ligt voor café Brakeboer.

De organisatie verwacht dat veel mensen deze unieke zwem-prestatietocht niet alleen aangrijpen om hun sportieve prestaties te tonen, maar ook om te laten zien dat ze de mensen met een levensbedreigende ziekte en hun naasten in Medemblik en omgeving niet vergeten. Het is ook een mooie gelegenheid om met de familie, vrienden of buren als groep de prestatie af te leggen.

kan bij de organisatie van de ‘Medemblik Harbour City Swim’. Ook supporters zijn van harte welkom. De inschrijving stopt bij 100 deelnemers, dus op tijd inschrijven is belangrijk. breemed@quicknet.nl

De zwemtocht wordt aanbevolen door het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. De Start is om 12:00 uur.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hoornactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp