december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercado: Nederlandse Joshua Cirque, prioriteit voor Everton

Mercado: Nederlandse Joshua Cirque, prioriteit voor Everton

Geplaatst op: / Door Wijsheid Afano

Er is veel vraag naar jonge Nederlanders op de ruilmarkt. Nadat er al veel topnamen zijn genoemd naar enkele Nederlandse spelers, is het de beurt aan Everton om hun zinnen te zetten op de jonge voetballer Joshua Cirque uit Nederland.

Everton mikt op een Nederlandse kans om hun aanval te versterken. Volgens Engelse media heeft de club een duidelijke fout gevonden in zijn aanval, op zoek naar een zeldzame parel en zijn visie is gericht op de Nederlandse hoopvolle Joshua Cirque, die het via Bayern München aan Birma te danken heeft. “The Mercy Club wil Joshua Cirque aanstellen. De 19-jarige wordt momenteel uitgeleend.” Bayern München“, onthult Votball de laatste informatie uit de internationale media.
De valutamarkt wordt gewaardeerd op 15 15 miljoen, waarbij Joshua Cirque tot 2023 gebonden blijft aan Bayern München. Hij verscheen dit seizoen slechts vier keer in de graslanden van Calcio met Birma. Toffees, achtste in de Premier League, zou gesprekken zijn begonnen met Beierse clubleiders om de diensten van het Nederlandse geloof veilig te stellen.

READ  Vijf vragen over de aanslag op Nederlandse sterjournalist Peter R. de Vries met schotwonden