oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlands-Duits plan om een ​​”waterstofcorridor” te bouwen in Noordwest-Europa

In een Nieuwsbericht Er is bekend gemaakt dat op 15 juni 2021 in de Rotterdamse haven een haalbaarheidsstudie wordt uitgevoerd voor een pijpleidingproject tussen Nederland en Duitsland. Het project heeft met name tot doel de “ontwikkeling en aanleg van pijpleidingen voor verschillende productstromen tussen de industrieterreinen van Rotterdam, Semelot (Limburg) en Noordrijn-Westfalen” uit te voeren. Het onderzoek is gezamenlijk gestart door het Havenbedrijf Rotterdam, De eerste haven van Europa en de elfde ter wereld in 2020 En dit Rotterdamse Rijnpijpleiding Maatschappij (RRP), verantwoordelijk voor het transport van ruwe olie en naar wie? Belangrijkste belanghebbenden Shell, Ruhr Ol en Pb.

Dit project is al een ding Beoordeling in maart 2021 Het Havenbedrijf Rotterdam en de Nederlandse overheid Semolot Havenbedrijf (Limburg) noemden het project de “Delta Corridor”. De enige voorwaarde voor de succesvolle ontwikkeling van dit project was de hoge betrokkenheid van Duitsland bij waterstof. Gemaakt in mei 2021 Merk op Het Federale Ministerie van Economische Zaken (BMW) en het Ministerie van Energie en Transport (BMV) financieren de industriële waterstofsector via 62 projecten met een budget van 8 8 miljard.

Nederland en het Havenbedrijf Rotterdam ontwikkelen grote ambities in de waterstofsector, want de bijzondere site laat dat zien. H2 Mobiel. Daarom benadrukt dit project de wens van Duitsland en Nederland om van de Delta Corridor een krachtvector te maken voor de groei van waterstof.

De Rotterdamse haven heeft ambitie Het moet niet aarzelen om allianties aan te gaan met Portugal, Marokko, Oman, Australië, Chili, Brazilië en Canada, en een belangrijke energiehaven aan de noordwestkust te worden. Als Zullen Sean Axis is de leider van de Normandische regioleider Herv மோ Morin en All-de-France Valerie Beckress om een ​​waterstofcorridor te implementeren. Haroba, de nieuwe grote rivier-zeehaven Er zal veel te doen zijn met de Nederlandse rivaal.

READ  Een Dutch Beliefs International komt eraan!

Paco Martin

Verder: