december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlands team UBC, expert op het gebied van hekken, vestigt zich in Maine

Dossier: Nieuwe omgeving, hoe het coronavirus de economie ontwricht

Proxy, een dochteronderneming van de Nederlandse groep UPC, gespecialiseerd in hekken, is gevestigd in Mayen, een strategische locatie voor grote westerse irrigatie. Producten die tot nu toe voorbehouden waren aan professionals, zijn nu beschikbaar voor particulieren. Uiteindelijk moeten er zo’n tien banen worden gecreëerd.

UPC, een Nederlandse fabrikant van afrasteringen, koos Mayen om haar dochteronderneming Proxy op te richten. Dit is de eerste keer in Frankrijk. Tot nu toe leverde de groep zijn producten vanuit Polen en deze nieuwe vestiging in Maine zal het mogelijk maken om water over het hele westen te gieten. Dat is goed nieuws voor de industrie, want uiteindelijk moeten er zo’n tien banen worden gecreëerd. Dit is goed nieuws voor het Terras-gebied, dat weer functioneel zal worden.

Proxigo, een Nederlandse groep, vestigt zich in UBC Maine
Proxigo, een Nederlandse groep, vestigt zich in UBC Maine
Ludovic klinknagel

Een tentoonstellingsruimte

Een logistiek terrein, een bedrijvencentrum en kantoren, maar ook een showroom

6.000 m2 om producten te leveren aan particulieren. Die staat gepland voor eind maart. De UPC Group, met een omzet van மில்லியன் 180 miljoen, heeft al 360 mensen aangenomen.

READ  Nederlandse bank gebruikt stem van klant voor identificatiedoeleinden - ICD News