oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse BMX-aas botst met ongelukkige Olympische official – en de ster staat nu voor een fitnessgevecht om te concurreren (video)

De commotie, die plaatsvond op het Ariak Urban Sports Park, zag de 25-jarige op volle snelheid uit een hellende bocht komen, terwijl hij voor de tweede keer een reeks afwisselende sprongen over het parcours maakte.

Om de een of andere reden identificeerde een officier van Kimman later echter een persoon op sociale media die besloot dat het een goed moment was om zijn pad te kruisen, zodat de twee met elkaar in botsing konden komen en hard konden slaan in de slaapzaal.

Kimman stond als eerste op en liep meteen terug naar zijn crashpartner.

Op Twitter zei hij dat hij binnen enkele uren na de botsing kniepijn had, maar hoopte donderdag volledig te herstellen van de eerste ronde van officiële wedstrijden.

“Het viel ons toen gewoon op. Ik raakte een agent die wilde oversteken voor een tweede rechte lijn. Ik hoop dat het goed gaat met de officier”, Hij schreef via zijn account en deelde tegelijkertijd een video die door meer dan 500.000 mensen werd bekeken.

“Mijn knie doet pijn, maar ik zal er alles aan doen om klaar te zijn voor donderdag!” Iedereen bedankt voor de berichten, bedankt! ” Hij tekende.

In het opmerkingengedeelte maakten gebruikers grappen zoals: ‘Daarom, kinderen, kijk je altijd voordat je de weg oversteekt.«

READ  Nederlanders raken hun vliegtuig kwijt door Amerikaanse militairen

“Als een toerist in Amsterdam,” Dit werd gezegd over de officier in zijn goedkeuring van hoe degenen die naar de Europese bestemming komen, moeten proberen het doorgaande fietsen te vermijden.

‘Heb je geen uren?’ “ vroeg Kimman.

“Ik hoop dat de schade niet al te ernstig is en dat je kunt beginnen [on Thursday]. Deze ambtenaar kan een paar weken lijden…”

Voor de Nederlanders was het de tweede dergelijke gebeurtenis in de afgelopen dagen, met Matthew van der Boyle van het Nederlandse mountainbiketeam die zich terugtrok uit het crosscountry-racen, een van de beste racers die naar verwachting een medaille zou winnen.

Hij leed aan een heupblessure tijdens het proces, begon aan een rotsafdaling als onderdeel van zijn pre-tour en werd naar het ziekenhuis gebracht nadat hij speeksel op zijn polsen had.

Milan Vader, een speler van het Van der Poyle-team, legde uit dat zijn collega vergat een houten boog te verwijderen.

‘Het is misschien moeilijk te zeggen, maar we hebben het er vandaag tijdens de lunch over gehad.’ Dat vertelde hij aan de NOS.

‘Mijn God, iedereen springt erin,’ zei Matthew. Ik vroeg: ‘Dan is het niet?’ Hij zei: “Nee, ik ga op dit board rijden”, en vertelde hen toen dat ze dit board tijdens het testevenement van 2019 voor competitie hadden uitgebracht. “

Zie dit artikel op Instagram

Bericht gedeeld door MVDP (athmathievanderpoel)

Van der Boyle bevestigde ook dat hij gelooft dat het team tijdens de race gevormd zal worden.

“Ik weet het niet – deze groep was er tijdens de inlichtingen. Ik heb pas gehoord dat het tijdens het testevenement is teruggetrokken”, “zei hij. hij zei.

READ  Deze arrogantie klampte zich vast aan de greep van de Nederlanders

Op Instagram plaatste hij een foto van zijn horror-ongeluk ‘Ik weet niet wat ik moet zeggen, maar ik ben zo terug.’, En feliciteerde de gouden medaillewinnaar van het GB-team Tom Bitcoin.