december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse donatie voor het ontvangen van een generator en 100 zuurstofconcentrators
Het Koninkrijk der Nederlanden werkt samen met de WHO om het Tunesische ministerie van Volksgezondheid te ondersteunen bij de aanschaf van zuurstofproductieapparatuur voor openbare ziekenhuizen.

Met een waarde van ongeveer 1,1 miljoen Tunesische dinars (ruim $ 420.000) kan Nederland 100 (100) zuurstofconcentrators en één (01) zuurstof met een inhoud van 10 liter krijgen. Generator Dit zal de hoeveelheid zuurstof produceren die nodig is voor een openbare gezondheidsinstelling

Deze apparaten zullen helpen het hoofd te bieden aan de toename van ziekenhuizen in verband met COVID-19-infectie en de grote vraag naar zuurstoftherapie. Ze kunnen levens redden in het licht van een groeiende epidemie.

HE Antonius Lansing*, Ambassadeur van Nederland in Tunesië zei: Onze beide landen ervaren dezelfde epidemie, met vergelijkbare zorgen voor onze dierbaren, onze families en onze eigen gezondheid. Hier in Tunesië zien we momenteel een nieuwe golf van besmettingen. Zuurstoftherapie kan levens redden, en we zijn erg blij / trots om samen te werken met de WHO om Tunesië te helpen in deze cruciale tijd. »

Vertegenwoordiger van de Wereldgezondheidsorganisatie in Tunesië, dhr. Yves Sat Trent * bevestigde dit “ Tunesië wordt momenteel geconfronteerd met een grootschalige epidemie. We danken het Koninkrijk der Nederlanden voor zijn waardevolle steun aan Tunesië door de volksgezondheidsstructuren uit te rusten met zuurstofproducerende apparatuur die het gezondheidssysteem in deze kritieke tijden zal aanpakken en levens zal redden. ”

(Contact)
Wat gebeurt er in Tunesië?
We leggen over onszelf uit Youtube kanaal . Registreren!


READ  Winform in exclusieve onderhandelingen om Don PDN van Haas . te kopen