december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse justitie onderzoekt de ‘hoofdscène’ van de BUK-raket

Nederlandse rechters hebben dinsdag bewijs onderzocht dat een MH17-vliegtuig was neergeschoten door een Russische raket in het oosten van Oekraïne.primairOp de zitting tegen de verdachten is hij niet verschenen.

Een Boeing 777-vlucht van Amsterdam naar Kuala Lumpur werd op 17 juli 2014 neergeschoten in een gewapend conflict met pro-Russische separatisten in Oost-Oekraïne, waarbij 298 mensen aan boord omkwamen. Uit het onderzoek blijkt dat de gebieden zijn geanalyseerd.”gelijk aan een BUK-raket“En benadrukt dat er”Er zijn geen andere mogelijke uitkomsten», maakt opperrechter van het Schiffhol-hof Hendrik Steinhuis bekend.

Rechters hebben ook een video vrijgegeven van witte rook die uit een akker in de buurt van Pervomysky in Oost-Oekraïne kwam toen het vliegtuig werd neergeschoten. Een van de tijdens het proces geïnterviewde getuigen zei dat hij een raket had gezien.”Vlieg 20 seconden voordat je explodeert in de buurt van de cabine van een burgervliegtuigciteerde de rechters als zeggend.

Pro-Russische separatisten in Oost-Oekraïne – vier verdachten moeten berecht worden”HelderheidVoor de nabestaanden van de slachtoffers zei Hendrik Steinhuis maandag aan het begin van dit belangrijke proces dat drie Russen, Sergei Dupinsky, Igor Kourkin en Oleg Povladov, en de Oekraïner Leonid Kartchenko, die werden beschuldigd van deelname aan de straaljagerraket van 2018 lancering, zijn beschuldigd van betrokkenheid bij het vuureskader van de International Armed Forces International (ICC), dat werd neergeschoten door een BUK-raket van de 53e Russische luchtmachtbrigade.

Zie ook – Malaysia Airlines Vlucht MH17: Nederlandse rechters inspecteren wrak tijdens test

READ  De onmogelijke valse vreugde van een Nederlandse wielrenner die dacht dat hij goud had gewonnen