oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse kruidenierspicknick komt naar Frankrijk – EconomieEen Nederlandse start-up picknick met elektrische busjes kondigde woensdag zijn komst aan in het noorden van Frankrijk en wil daarna uitbreiden naar verschillende middelgrote steden in het hele land.

Picnic lanceerde onlangs proeven in de regio Valencia met 300 “proefklanten” en is van plan om het gebruik ervan geleidelijk beschikbaar te maken voor alle stadsbewoners.

De inkomsten van het bedrijf, gevestigd in Nederland en Duitsland, zullen naar verwachting verdubbelen tot 500 500 miljoen in 2020 en $ 1 miljard bereiken in 2021, wat een start voorspelt die heeft geprofiteerd van de gevangenis- en gezondheidscrisis.

“We zijn al twee jaar bezig met de voorbereidingen om in Frankrijk te lanceren”, zegt Michael Merller, mede-oprichter van de startup. Het distributiecentrum aan de rand van Valencia zal 60.000 woningen in de stad bedienen, aldus het bedrijf.

Picnic, gelanceerd in 2015, heeft 650.000 klanten in meer dan 125 Nederlandse steden en 350.000 klanten in meer dan 40 Duitse steden. De boodschappen worden gratis thuisbezorgd en er worden meer dan 1.000 elektrische busjes gebruikt.

Picnic is dankbaar voor een optimale logistieke stroom in de thuisbezorging van zijn concurrenten: hij dicteert alleen het bezorgschema en kan zelfs alle huizen bezorgen, afhankelijk van de manier van bezorgen is elke bestelling relatief goedkoop om een ​​koerier te sturen.

Ondersteun een professionele redactie ten dienste van Bretagne en Britten: Abonneer u vanaf 1 per maand.

Ik schrijf me in

READ  18-jarige Nederlander gaat morgen met Jeff Bezos de ruimte in - ICT News