december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse militairen worden getraind om een ​​jetbag te gebruiken in de strijd

Technologie verspreidt zich overal in het leger. Onlangs hadden we het over verificatie Een grote deal tussen Microsoft en het Amerikaanse leger Om spelers te voorzien van HoloLens augmented reality-headsets die geschikt zijn voor gevechtssituaties. Bovendien heeft het Franse bedrijf Parrot levert zijn spionagevliegtuigen aan het Amerikaanse leger. Ik heb ook Franse soldaten in training kunnen zien met een paar ondersteunende robots. Dus de Boston Dynamics-spot.

Vandaag zagen we een geweldige video van het Nederlandse leger. In deze video zien we een soldaat met een grappige tas en vreemde uitrusting in zijn handen. In feite is het een jetpack. Deze bijzonder epische video demonstreert het gebruik van dergelijke apparatuur tijdens een actiescène in het water. De soldaat landde wijselijk op een schip terwijl hij zijn jetbag bedankte en verliet het zodra hij aankwam. Een scène die Activision en zijn Call of Duty-licentie benijdenswaardig maakt.

Ambitieus bedrijf

Deze jetbag is ontworpen door Gravity Industries, een bedrijf dat bijzonder geavanceerd is op dit gebied. Het jetpack dat in de video wordt gebruikt, is 1050 pk, dankzij 4 mini-straalmotoren die op de onderarmen zijn gemonteerd. Dankzij deze immense kracht heeft Richard Browning, oprichter van de Gravity Industries, “De hoogste snelheid in een pak aangedreven door een straalmotor die het lichaam bestuurt”, Volgens het Guinness Book of World Records 2019.

Naast het ontwerpen van jet bags, zou de zwaartekrachtindustrie werken aan vliegende motorfietsen: speeders. Deze motorfiets moet twee personen kunnen vervoeren en een snelheid van 400 km per uur kunnen halen. Tim Dropper, de belangrijkste investeerder in SpaceX en Tesla, heeft ook zwaar geïnvesteerd in Gravity Industries.

READ  De Nederlander gaat hevig slaags met de officier in opleiding