juni 8, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Robert D. Hahn, vliegwiel op New Feat 2021 Magnie Course

De jonge Nederlander Robert de Hahn won deze donderdag 30 juni 2021 de tweede editie van Feed Woland, twee jaar geleden gecreëerd door voormalig F1-wereldkampioen Jack Villeneuve en zijn levenslange vriend. Vroeger een briljant coureur, was hij test- en reservecoureur bij de Franse Patrick Lamaric, BAR-Honda, F1.

Winnaar met Jack Villeneuve, Patrick Lemory, Marcot Lafayette, Julian Febrev en Serge Sallnier

Op weg naar de Nevernise Circle of the Magni Courts wint en wint een Nederlander… Nederlander, dus hij wint weer in 2019 – De 2020-editie is geannuleerd vanwege de gezondheidscrisis van de corona-virusinfectie – Overgenomen van zijn kameraad Marij Kramer, die op 12 november 2019 werd gekroond.

Deze feedrace-besturing, geliefd bij Jack Villeneuve en Patrick Lamaric, verdient het Alfred Hitchcock-script.

We moesten wachten op de laatste ronde om te weten wie het eerste personage in deze thriller krijgt…

Uiteindelijk won de Nederlander Robert de Hahn dit wiel met gemiddeld twee ronden per seconde in drie van de vijf snelste ronden die hij reed!

Serge Sallnier, de baas van de Magnie-Course-rotonde waar deze finale plaatsvond, Marcox Lafayette en Julian Pebru die uit zijn beroemde zin voortvloeien, versnellen en versnellen zijn kameraad

14-jarige Robert de Horn wint voor de 15-jarige jonge Fransman Elliott Wyron Tweeduizend Alvast!

6 voedt de finale 2021

Ze stonden aan het begin van de examens van dit jaar, met meer dan zeventig mensen die zich op deze feed richtten, maar voor de finale van deze woensdag hadden ze slechts zes finalisten, waaronder vijf Fransen, die deze tweede editie van de feed proberen te winnen met een mooie prijs , een complete start van het seizoen met één stoel, en toegekend aan de winnaar van het Italiaanse F4-kampioenschap.

READ  Alles wat je vanavond niet mag missen in Tokyo

De zes finalisten zijn vijf Fransen, Thomas Schiplia, Elliott Veyron, Nicola More, Thibaut Casabone en Enzo Peugeot en de Nederlander Robert de Hahne.

Ter informatie, 2019 Feed Steering, toen 21 jaar en wereldkampioen in de KZ categorie in karting Marij Kramers, We hebben ervoor gekozen om snel terug te keren naar de kaart, na wat racen in de F4 zonder geweldige resultaten!

De winnaar van de eerste editie, Marij Kramers, nam na enkele races in de F4 eindelijk deel aan het Wereldkampioenschap Karting in KZ, waar hij plaatsvervangend wereldkampioen wordt achter de Fransman Jeremy Iglesias.

Robert Hahn daarentegen wil zich volgend jaar focussen op de auto en droomt van een autobedrijf!

Jackie FOULATIER

Foto’s : KAART MAG