juni 8, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse toerist sterft in Barcelona na inslikken autosleutel | Ander

Een 37-jarige Nederlandse toerist is gisteravond overleden na het inslikken van een autosleutel in Barcelona. Volgens de krant El Jordi kwam de Nederlander om 23.00 uur in de problemen bij een supermarkt in de populaire wijk Gracia.
Een bron in de gemeente vertelde aan de Catalaanse krant dat de man ‘bij hem in de buurt’ was. Na het incident meldden supermarktmedewerkers het incident bij de politie. Toen de lokale politie de man arresteerde, verloor hij het bewustzijn en kreeg hij een hartaanval.

De politie probeerde hem aanvankelijk te reanimeren en toen hij door artsen per ambulance werd afgevoerd, spuugde de man een autosleutel uit zijn keel. Ik weet niet of hij het al heeft ingeslikt toen hij zich vreemd begon te gedragen in de supermarkt.

De Nederlander is naar een ziekenhuis in Barcelona gebracht. Uiteindelijk stierf hij om 14:15 uur.

Volgens de politie was de man met zijn gezin in Barcelona aangekomen. Hoe hij de sleutels heeft ingeslikt en wat er gebeurde toen hij werd gearresteerd, wordt nu onderzocht door een andere politiemacht, de Catalaanse Moses d’Squadra.

READ  Bundesliga: Dortmund benoemd tot Nederlandse Malone