december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse toeristen komen vast te zitten in autosleutels

Een paar dagen geleden een communicatieprobleem, gevaarlijk voor een Nederlandse toerist Barcelona. Wanneer de verstikking na het inslikken van een oneetbaar object, de laatste Omdat hij zijn probleem niet aan de handelaren kon uitleggen, vroeg hij om hulp.

Totaal misverstand

Op 5 augustus rond 22.00 uur liep een niet-geïdentificeerde 37-jarige man een supermarkt in Barcelona binnen.In een staat van schijnbare paniek”. Geen Spaans sprekende, deze Nederlandse toerist Hij probeerde de kooplieden uit te leggen dat hij aan het stikken was.

Niet alleen dit.

Kon het verzoek van deze man niet begrijpenUitgelokte conflicten“, Traders raakten in paniek en De beveiliging vroeg hem om gedwongen te worden geëvacueerd totdat hij op vakantie was. Toen zakte de persoon in elkaar en riep om hulp om hem op te tillen Ziekenhuis.

Verstikking door alledaags voorwerp

Het is op dit moment niet bekend wat hij gaat doen na het verlaten van de post.

Omdat het de toerist door de keel ging… Van Autosleutels. In dit geval worden enkele details gegeven, maar dienovereenkomstig CNIEUWSDe autoriteiten steunen het voorlopig.”Het pad van het ongeval“(Hoewel we het niet begrijpen) Hoe zo’n object per ongeluk werd geïnjecteerd?)

Uiteindelijk werd de persoon naar het ziekenhuis gebracht en konden artsen de sleutel van hem verwijderen. Helaas was het te laat om zijn leven te redden.

READ  Nederlandse kruidenierspicknick komt naar Frankrijk - Economie