oktober 3, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Triple, Merk Wereldkampioen, Sunny Kant 8e

In een chique setting in Austent, de wereldrace voor dames veldrijden en het is eindelijk voorbij Lucinda Brand wordt voor het eerst wereldkampioen. Sunny Kant, die kort na de start viel, eindigde als 8e.

Oranje dominerend en onverdeeld dit seizoen was zaterdagmiddag weer terug in Austent. Met een Nederlandse hattrick op het podium is het eindelijk Lucinda merk Die eindelijk zijn hand opstak. Het wielrennen domineerde de race van start tot finish. Ze was verder gevorderd dan haar leeftijdsgenoten Animeri is slecht En Denise Betshema 100% Nederlands platform en succes Celine Alvarado, Zesde Zaterdag. True Cont Achtste en beste is Belgiƫ.

San Conte en Alvarado vielen vanaf het begin

Vanaf de eerste meter True ContDrie wereldkampioenen tussen 2017 en 2019, en Celine Alvarado, De regerend wereldkampioen, viel in een hoek en werd snel ingehaald door de Nederlander Denise Betshema.

In de derde ronde, Lucinda merk lid geworden Betshema Wanneer op de voorgrond Animeri is slecht Ging een paar meter achter. Midden in de vierde ronde keerde de regerend vice-wereldkampioen uiteindelijk terug naar zijn twee teamgenoten.

In de laatste ronde, Merk En Jammer In de verte Betshema In het zandgedeelte van de les. Op geploegde velden, Jammer Glipte op een helling en Merk 8 seconden geleden vloog hij naar zijn eerste wereldtitel Jammer En 19 seconden Betshema.

Amerikaans Clara Hansinger (+ 0: 52) en de Nederlanders Iemand Castellin (+1.04) Rond de eerste 5. Celine Alvardo Gerangschikt als zesde tot 1:12 over het merk. True Cont Gerangschikt als achtste en eerste in Belgiƫ op 1:43.

READ  Tokio: Nederlanders isoleren 'Olympische gevangenis'

Lees ook meer: Cyclocross Worlds: een sterke brug tussen zand en Van Airt en Van der Boyle”


De tweede gouden medaille van Nederland in deze werelden na de overwinning van Pim Ronhar bij de hoopvolle mannen

Nederlands Pim Ronhar, Wereldkampioen veldrijden geworden in de leeftijdsgroep onder 19, 23 Ryan Comp En Belgisch Timo Salis, Zaterdag in Oostende.

Ronhar, De favoriet bij de start van de race, won acht seconden voorsprong op zijn naaste volgeling.

Zondag staat de elite herencompetitie op het programma. Belgische jongen Wout van Airt En Nederlands Mathieu van der Poyle Favorieten.


Lees ook meer: Uit herkenning van de loop van de wereld von Van Airt: “Van der Boyle’s favoriet”


Nieuwsbrief spel

Ontvang elke ochtend de meeste sportinformatie.

Oke
Niet meer weergeven