december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse verzekeraar verwacht 70 miljoen impact van NN overstromingen – bedrijven

NN heeft 1,4 miljoen klanten in België en staat op de vierde plaats in de levensverzekeringsmarkt.

De Nederlandse verzekeraar NN verwacht financiële gevolgen voor de afloop van de verwoestende overstromingen die België hebben getroffen, maar Nederland zal medio juli rond de 70 70 miljoen zitten.

NN boekte in de eerste helft van het jaar goede resultaten, met een nettowinst van 1, 1,4 miljard, een verdubbeling tot 587 miljoen in de eerste helft van 2020. Het bedrijfsresultaat bereikte 1 1,1 miljard. NN heeft 1,4 miljoen klanten in België en staat op de vierde plaats in de levensverzekeringsmarkt.

De Nederlandse verzekeraar NN verwacht financiële gevolgen voor de afloop van de verwoestende overstromingen die België hebben getroffen, maar Nederland zal medio juli rond de 70 70 miljoen zitten. NN boekte in de eerste helft van het jaar goede resultaten, met een nettowinst van 1, 1,4 miljard, een verdubbeling tot 587 miljoen in de eerste helft van 2020. Het bedrijfsresultaat bereikte 1 1,1 miljard. NN heeft 1,4 miljoen klanten in België en staat op de vierde plaats in de levensverzekeringsmarkt.

READ  Nederlandse chipmaker verwacht dat grootste vraag naar NXP standhoudt - ICT News