oktober 3, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Niets doen, Dutch way of life

Heb je je hele leven geprobeerd het te vermijden? Je kunt het mis hebben, want verveling is goed. In Nederland hechten we veel waarde aan onbeperkte inactiviteit: een manier om stress te bestrijden, het geheugen te behouden en de batterijen op te laden.

Stress, verbranding en hyperconnectie zijn de kwalen van onze eeuw, maar de Nederlanders hebben een oplossing gevonden: Niets doen, Het betekent “niets doen”. Aandacht, waarschuwing RTPF, “Het gaat er niet om de kunst van luiheid te beheersen, maar om de tijd te nemen om los te koppelen en ervan te genieten zonder je schuldig te voelen”.

Volgens neurowetenschapper-psycholoog en psychotherapeut Albert McKeeper is een paar minuten vrij nemen gedurende de dag net zo belangrijk als naar het toilet gaan of lunchen. “We slapen elke nacht. We zeggen niet tegen onszelf: ‘Nee, ik ga een week niet slapen, ik ga wachten op het weekend.’ Hij herinnerde zich.

Stimuleer creatieve gedachten

Geen barrières meer, we ontkoppelen. Zelfs als we onze kast nog niet hebben schoongemaakt, onze goede spelvoornemens hebben geïmplementeerd of dit boek enkele weken op het nachtkastje hebben uitgelezen.

Er zijn verschillende goede tijden Niets doen : Ga tijdens het koken, op weg van punt A naar B, een paar minuten op een bankje zitten, onder de douche. “Het viel ons toen gewoon op. Voortzetting van Dr. McKeiber. Ik heb gedachten, maar ik communiceer er niet mee. Ik kan ze toestaan ​​om hun leven vredig te leven. ”

Bovendien is het stilvallen van de hersenfunctie niet omdat we niets doen, legt cognitief-wetenschappelijk onderzoeker Damien uit.

READ  Kan een blanke Amanda Gorman vertalen naar het Nederlands?

[…]

Bron

Belgian Radio Television (RTBF), de Franstalige publieke audiovisuele groep, is de opvolger van de National Broadcasting Corporation, opgericht in 1930. Het werd in 1966 overgenomen door de Belgische radio-tv

[…]

Lees verder