december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe aanwerving 22-jarige Nederlander Calvin Stengs OGC Nice

Op 22-jarige leeftijd komt de Nederlandse speler Calvin Stungs naar OGC Nice, zo maakte de club woensdag 15 juli bekend. De omruiling wordt geschat op 12 tot 15 miljoen euro.

Hij was de eerste zomerrecruiter voor de Nice Club, Calvin Stings, Nederlandse rechtsbuiten, behalve de bevestiging van Jean-Claire Dodipo, die afgelopen juni van FC Barcelona kocht.

22 jaar oud, 87 spellen

De speler komt van de Nederlandse club AZ Alkmaar waar hij trainde. AZ Alkmar enOGC Nice De grote linkerhand stemde ermee in het vertrouwen te veranderen en bevestigde het bestuur van de Rivièra.

De 22-jarige, die 87 wedstrijden en 14 doelpunten heeft gemaakt in het Nederlands Divisie 1-kampioenschap Erevedise, heeft volgens verschillende bronnen een vijfjarig contract getekend bij Nice.
Volgens het AFP loopt het contract met AZ Almer af in juni 2023 en wordt de uitwisseling van stencils geschat op tussen de 12 en 15 miljoen euro.

De Nieuwe coach Mooi hoor Christoph Caldier, Die hield van versterkingen op zijn 4-4-2 pagina’s, heeft nu een speler die zich op beide vleugels kan vormen met Calvin Stengs.

Als onderdeel van de Nederlandse hop die het EK won in de divisie, had hij een paar weken geleden al een ontmoeting met Ninois Amino Giri in de kwartfinales van het evenement. Stings onderging woensdag een traditioneel medisch onderzoek. Deze donderdag gaat hij met zijn nieuwe team op pad om de site van het 8-jarige Aiglons-productiekamp in Devon-Les-Bains (Ain) te mobiliseren.

READ  Tour de El Avenir - Van den Berg claimt dominantie over Van Dijk

Met AFP.

Lees verder voor meer over deze onderwerpen