december 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ois: zet de Brits-Nederlanders uit – Nieuws

Engelse dubbel aan het einde van de eerste ronde van de Loops of the Voice Juniors-Arnaud Coyote Trophy. Deze zaterdag, in Bliss-Belleville, voordat Benjamin Beatfield Joe Kylie, zijn teamgenoot en teamgenoot VC Syntais zich dit weekend bij UVC Charleville-Messiers voegden.Zie rangschikking)

De winnaar is sinds vorige week teleurgesteld. “Bij Ronde des Vallées was ik 90 kilometer verwijderd en kwam hij twee ronden van het einde terug, waar ik teleurgesteld over was. Ik weet dat dit voor mij is vandaag (zaterdag)“Menin-Kemmel-Menin 16th was erg waakzaam.”De truc is dat ik vooraan moet staan. Ik was al bij de eerste pauze, ik was een beetje moe en wilde op de wielen blijven om te herstellen. Er blijven nog twee racers over (Yup de Vos – Willebrald vil Vuroit – en Eileen Cristobano – Onder Ones Parige -, NDLR) Maar ik wist dat het terug zou komenHij zei DirectVelo.

“Ik ken Joep”

Zodra de vergadering voorbij is, valt Joe Kylie aan met een andere loper uit Willeprad. “Een Nikka van Agrock en een tegenaanval van Willebrard, ik wist dat ik bij hen moest zijn“En hier zijn de laatste vijf teams die in drie rondes ontsnappen: Sepps Mஸ்s (Agrock-Dormans BC), Marijn Dingemans en Bart Hordijk, de winnaar van Condonal begin juli (Willebrord Wil Vooruit) en dus twee Britten Joe Kylie en Benjamin Beatfeil.”We konden een beetje Engels spreken met de Nederlanders. Agrock’s jongen brak de relais, maar hij knalde twee kilometer verderop“, zegt Benjamin Beatfield.

De laatste kilometer komt dus neer op een UVC-wedstrijd Charleville-Messiers-Willebrand Voorhees. “Ik ben een sprinter en Joe weet dat ik het ben. Hij raakte de laatste mijl met de rode vlam, ik sneed de laatste bocht af en hij sloot de deur. We doen één en twee“De terugwedstrijd van zondagochtend met een tijdrit van vijftien mijlpalen. Bart Hordijk won condo-tijd voordat hij General versloeg en hij eindigde als 8e in de” Special “van de Tour naar Pakket en Ernie 53. Maar lid AG2R Citroën versloeg de U19 niet team.”We zullen zien, het hangt af van de toverstokken aan mijn voeten“.

READ  Artikel 1: Leon wedt Nederlander Peter Bose op wederopstanding