oktober 2, 2023

Hoorn Actueel

Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Om naar een Nederlands geloof te gaan

Wat als de Olympic de Marseille zijn oogst voortzet in de transferwindow? Nadat acht namen als Gerson, Konrad de la Fuente of Matéo Guendouzi naar voren zijn gekomen om het eerste elftal voor dit nieuwe seizoen te versterken, verwelkomt de club uit Marseille een nieuw element. Volgens RMC-spelDat beloofde Olympische clubvoorzitter Mickey Van de Wen (20), de verdediger van FC Volendam (Nederlandse D2). De atleet, die door verschillende Europese teams op 1.93m piekte, zal de komende uren naar Marseille moeten afreizen om de gesprekken met zijn zaakwaarnemer Mino Royola voort te zetten.

Een speler die vreugde brengt in Europa

De centrale verdediger heeft een contract tot 2023 bij zijn ploeg en speelde afgelopen seizoen 28 wedstrijden in alle competities. De marktwaarde wordt geschat op 1,3 miljoen dollar door de gespecialiseerde site Transformer. In Nederland beaamde de Telegraaf de belangstelling van het OM voor het Bataafse geloof, maar onderstreepte dat “het door de Fransen (Marseille) voorgestelde bedrag nog niet in de buurt komt van de door FC Volendam geëiste prijs”. Bij een positief resultaat zal Mickey van de Wen zich aansluiten bij de toch al goed gevulde Olympische verdediging, waaronder Duje Caletta-Carr, Alvaro Gonzalez en Rookie Luan Perez, William Salifa en Leonardo Ballardy. Mino Royola is niet zijn eerste zomerperceel in League 1. Invloedrijke agenten hebben hard gewerkt om de transfers van Gianluigi Donnarumma (PSG), Myron Podu (AS Monaco), Calvin Stings (Nice) en Justin Clueward (Nice) af te ronden. In Frankrijk.


READ  De 18-jarige Nederlander arriveert om 15.00 uur met Jeff Bezos op zijn ruimtevlucht (binnenkort live te zien) - ICT